LEGO Notesbog med elastikbånd 5006273

Stilfuld LEGO DOTS-notesbog med bldt omslag gr det sjovt at lave noter

lego 5006273 notesbog med elastikband
  • LEGO DOTS Tema
  • 5006273 SKU

Glæd både spirende forfattere og designere med en LEGO DOTS Notesbog med elastikbånd. Den stilfulde og funktionelle 96-siders notesbog med blødt omslag holdes lukket af et fastsiddende elastikbånd med et glidende vedhæng i form af en 4x4 LEGO-plade og kommer med 18 farvestrålende mosaikker, der kan give vedhænget et personligt præg. Kombiner notesbogen med en …

Læs mere...

Priser LEGO Notesbog med elastikbånd 5006273

LEGO.com LEGO.com 150 kr Se

Se flere LEGO DOTS sæt

Beskrivelse LEGO Notesbog med elastikbånd 5006273

Glæd både spirende forfattere og designere med en LEGO DOTS Notesbog med elastikbånd. Den stilfulde og funktionelle 96-siders notesbog med blødt omslag holdes lukket af et fastsiddende elastikbånd med et glidende vedhæng i form af en 4x4 LEGO-plade og kommer med 18 farvestrålende mosaikker, der kan give vedhænget et personligt præg. Kombiner notesbogen med en af de flotte LEGO DOTS-gelpenne (sælges separat), og få en fantastisk LEGO-skriveoplevelse. En perfekt fødselsdagsgave til ethvert hjem,kontor eller klasseværelse.

  • Den 96-siders linjerede notesbog har et blødt omslag og et LEGO DOTS-vedhæng i form af en 4x4-plade, så LEGO-fans kan holde styr på deres noter overalt med deres eget personlige design.
  • Notesbogen har et fastsiddende elastikbånd med et vedhæng i form af en 4x4 LEGO plade til at sikre lukningen i flot stil. 18 farverige DOTS-mosaikker giver børn og LEGO-fans mulighed for at sætte deres eget præg på vedhænget.
  • LEGO DOTS-notesbogen er over 21 cm lang og 13 cm bred og vil se fantastisk ud på et skrivebord derhjemme, på kontoret eller i skolen.
  • Advarsel: Kvælningsfare – små dele.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Notesbog med elastikbånd
SKU
5006273
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
150 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.