LEGO Pakke med 6 tuscher 5006274

Seje firkantede tuscher til herlig LEGO DOTS-farvelgning

lego 5006274 pakke med 6 tuscher
  • LEGO DOTS Tema
  • 5006274 SKU

Giv en spirende kunstner de perfekte farveredskaber med en LEGO DOTS Pakke med 6 tuscher. Tuscherne har forskellige farver, der kan løfte kreativiteten til nye højder, og hver tusch kommer med to 2x4 LEGO-plader i toppen. Pakken indeholder også 40 farverige mosaikker, så pladerne kan udsmykkes med kreative design. Den rektangulære form betyder, at pennene …

Læs mere...

Priser LEGO Pakke med 6 tuscher 5006274

Lego.com LEGO.com 150 kr Se

Se flere LEGO DOTS sæt

Beskrivelse LEGO Pakke med 6 tuscher 5006274

Giv en spirende kunstner de perfekte farveredskaber med en LEGO DOTS Pakke med 6 tuscher. Tuscherne har forskellige farver, der kan løfte kreativiteten til nye højder, og hver tusch kommer med to 2x4 LEGO-plader i toppen. Pakken indeholder også 40 farverige mosaikker, så pladerne kan udsmykkes med kreative design. Den rektangulære form betyder, at pennene ikke ruller ned fra bordet, og tuschens tynde spids gør det nemt at tegne fine detaljer. En fantastisk gave og en kunstnerisk tilføjelse tilethvert hjem, kontor eller klasseværelse.

  • Inspirer til uendelig kreativitet med en LEGO DOTS Pakke med 6 tuscher. Det har aldrig været nemmere at farvelægge, og pladerne på tuscherne giver unikke muligheder for udsmykning.
  • De rektangulære tuscher har aftagelig hætte og 2 ægte 2x4 LEGO plader. Pakken indeholder også 40 farverige DOTS-mosaikker, så børn og fans kan udsmykke tuscherne.
  • De seje tuscher afspejler brugerens flotte stil og kan redesignes når som helst. De er hver især over 15 cm lange og vil se fantastiske ud på et skrivebord derhjemme, på kontoret eller i skolen.
  • Advarsel: Kvælningsfare – små dele.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Pakke med 6 tuscher
SKU
5006274
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
150 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.