LEGO Pakke med 6 gelpenne 5006275

Sjove, firkantede penne til udsmykning, skrivning og tegning

lego 5006275 pakke med 6 gelpenne
  • LEGO DOTS Tema
  • 5006275 SKU

Kreativiteten er lige ved hånden med en LEGO DOTS Pakke med 6 gelpenne! Pennene har forskellige farver, der kan løfte kreativiteten til nye højder, og hver pen kommer med to autentiske 1x4 LEGO-plader i toppen. Pakken indeholder også 25 farverige mosaikker, så børn og LEGO-fans kan give pennene deres eget kreative præg. Den kvadratiske form …

Læs mere...

Priser LEGO Pakke med 6 gelpenne 5006275

Lego.com LEGO.com 150 kr Se

Se flere LEGO DOTS sæt

Beskrivelse LEGO Pakke med 6 gelpenne 5006275

Kreativiteten er lige ved hånden med en LEGO DOTS Pakke med 6 gelpenne! Pennene har forskellige farver, der kan løfte kreativiteten til nye højder, og hver pen kommer med to autentiske 1x4 LEGO-plader i toppen. Pakken indeholder også 25 farverige mosaikker, så børn og LEGO-fans kan give pennene deres eget kreative præg. Den kvadratiske form betyder, at de ikke ruller ned fra bordet, og gelblækket og det behagelige greb gør det til en leg at skrive og tegne. En cool gave, der vil være en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem, kontor eller klasseværelse.

  • Inspirer til uendelig kreativitet med en LEGO DOTS Pakke med 6 gelpenne. Det har aldrig været nemmere at tegne og skrive, og pladerne på pennene giver unikke muligheder for udsmykning.
  • De tynde, kvadratiske penne har aftagelig hætte, behageligt greb og 2 autentiske 1x4 LEGO plader. Pakken indeholder også 25 farverige DOTS-mosaikker, så børn og fans kan udsmykke pennene.
  • De seje penne kan redesignes når som helst, så de kan følge med brugerens skiftende stil. Pennene er hver især over 15 cm lange og vil lyse op på skrivebordet både derhjemme, på kontoret og i skolen.
  • Advarsel: Kvælningsfare – små dele.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Pakke med 6 gelpenne
SKU
5006275
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
150 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.