LEGO Hårdt penalhus 5006277

Tag kreativiteten med overalt med dette robuste, brbare penalhus

lego 5006277 hardt penalhus
  • LEGO DOTS Tema
  • 5006277 SKU

Designfans i alle aldre vil elske det seje og praktiske hårde penalhus fra LEGO DOTS med masser af plads til alle mulige LEGO DOTS-skriveredskaber. Det robuste cover omfatter 4 fastsiddende LEGO-plader – 2 kvadratiske 4x4-plader, en kvadratisk 2x2-plade og en rektangulær 2x4-plade – samt 46 farverige mosaikker til udsmykning om og om igen. Børn kan …

Læs mere...

Priser LEGO Hårdt penalhus 5006277

Lego.com LEGO.com 50 kr Se

Se flere LEGO DOTS sæt

Beskrivelse LEGO Hårdt penalhus 5006277

Designfans i alle aldre vil elske det seje og praktiske hårde penalhus fra LEGO DOTS med masser af plads til alle mulige LEGO DOTS-skriveredskaber. Det robuste cover omfatter 4 fastsiddende LEGO-plader – 2 kvadratiske 4x4-plader, en kvadratisk 2x2-plade og en rektangulær 2x4-plade – samt 46 farverige mosaikker til udsmykning om og om igen. Børn kan også sætte andre LEGO-klodser eller minifigurer på for at skabe endnu mere kreativt LEGO-sjov. En fremragende gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til kreative børn i alle aldre.

  • Sæt gang i kreativiteten med det seje LEGO DOTS Hårdt penalhus, der er fremstillet af yderst holdbart ABS-plast. En sjov og funktionel tilføjelse til ethvert skrivebord.
  • Penalhuset omfatter 4 autentiske LEGO plader: 2 kvadratiske 4x4-plader, en kvadratisk 2x2-plade og en rektangulær 2x4-plade, samt 46 farverige mosaikker til udsmykning om og om igen.
  • Det unikke penalhus i den flotte stil er over 21 cm langt og 7 cm bredt.
  • Advarsel: Kvælningsfare – små dele.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Hårdt penalhus
SKU
5006277
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
50 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.