LEGO 5006365 Sygeplejerske-nøglering med lys

Sjov lommelygte med minifigur af sygeplejerske, der altid er ved hånden

lego 5006365 sygeplejerske noglering med lys
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5006365 SKU

Omfatter en justerbar minifigur af en sygeplejerske med 2 kraftige LED-lys i fødderne (2 x CR2025-batterier medfølger), fastgjort til en robust nøglering og kæde.En kontakt på minifigurens overkrop aktiverer lysene, og en indbygget timer forlænger batterilevetiden. Arme og ben kan bevæges, så lyset kan skinne i forskellige retninger.Den store minifigur af en sygeplejerske er over …

Læs mere...

Priser LEGO 5006365 Sygeplejerske-nøglering med lys

Lego.com LEGO.com 100 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO 5006365 Sygeplejerske-nøglering med lys

  • Omfatter en justerbar minifigur af en sygeplejerske med 2 kraftige LED-lys i fødderne (2 x CR2025-batterier medfølger), fastgjort til en robust nøglering og kæde.
  • En kontakt på minifigurens overkrop aktiverer lysene, og en indbygget timer forlænger batterilevetiden. Arme og ben kan bevæges, så lyset kan skinne i forskellige retninger.
  • Den store minifigur af en sygeplejerske er over 7 cm høj og vil være en fremragende gave til børn fra 6 år.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Sygeplejerske-nøglering med lys
SKU
5006365
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
100 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.