LEGO Klodsboghylde – pink 5006616

Lange LEGO klodshylder til brn

lego 5006616 klodsboghylde pink
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5006616 SKU

Denne seje, farverige og praktiske opbevaringsløsning til unge LEGO byggere ser ud som en gigantisk, pink LEGO klods med 6 knopper – perfekt til LEGO fans, der gerne vil opbevare deres bøger, legetøj, souvenirs, LEGO modeller og meget mere sikkert. Hylden kan monteres på en væg, stilles stabilt på et bord og er nem at …

Læs mere...

Priser LEGO Klodsboghylde – pink 5006616

LEGO.com LEGO.com 180 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO Klodsboghylde – pink 5006616

Denne seje, farverige og praktiske opbevaringsløsning til unge LEGO byggere ser ud som en gigantisk, pink LEGO klods med 6 knopper – perfekt til LEGO fans, der gerne vil opbevare deres bøger, legetøj, souvenirs, LEGO modeller og meget mere sikkert. Hylden kan monteres på en væg, stilles stabilt på et bord og er nem at kombinere med andre LEGO hylder og skuffer. En fantastisk måde at motivere børn til at holde orden på deres værelse på!

  • Denne lange, pink hylde med 6 knopper i LEGO klodsdesign giver masser af praktisk opbevaringsplads til børns bøger, legetøj og meget mere. Egnet til børn fra 3 år.
  • Hylden kan monteres på en væg, placeres på et bord eller kombineres med andre LEGO hylder og skuffer.
  • Over 11 cm høj, 47 cm bred og 7,5 cm dyb.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Klodsboghylde – pink
SKU
5006616
EAN
5711938033590
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
180 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.