LEGO Build Your Own Adventure 5006806

En bog fuld af LEGO City eventyr

lego 5006806 build your own adventure
  • LEGO City Tema
  • 5006806 SKU

Giv børns LEGO leg et boost med LEGO City bogen Build Your Own Adventure – en farverigt illustreret bog med 80 siders inspiration, bl.a. tips og guides til at bygge sejt LEGO legetøj. Bogen indeholder også 45 LEGO elementer og vejledning i at bygge en eksklusiv politibil samt en minifigur af en politibetjent til at …

Læs mere...

Priser LEGO Build Your Own Adventure 5006806

LEGO.com LEGO.com 250 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Build Your Own Adventure 5006806

Giv børns LEGO leg et boost med LEGO City bogen Build Your Own Adventure – en farverigt illustreret bog med 80 siders inspiration, bl.a. tips og guides til at bygge sejt LEGO legetøj. Bogen indeholder også 45 LEGO elementer og vejledning i at bygge en eksklusiv politibil samt en minifigur af en politibetjent til at sætte gang i legen. Børn kan lære at bygge nye modeller med deres egne LEGO klodser, før de begiver sig ud på spændende nye eventyr, inspireret af historierne i bogen.

  • En farverigt illustreret, 80-siders hardback-bog med inspirerende historier, tips og vejledninger til nyt LEGO legetøj, som børn kan bygge med deres egne LEGO klodser.
  • En fantastisk gaveidé til børn fra 7 år. Indeholder 45 LEGO elementer og vejledning i at bygge en eksklusiv politibil samt en minifigur af en politibetjent, der kan kickstarte legen.
  • Over 25 cm lang og 21 cm bred. Bogen er på engelsk.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Build Your Own Adventure
SKU
5006806
Tema
LEGO City
LEGO pris
250 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.