LEGO Build Your Own Adventure 5006812

Fantastisk bog til kreative unge fans af LEGO Star Wars

lego 5006812 build your own adventure
  • LEGO Star Wars Tema
  • 5006812 SKU

Inspirer unge Star Wars fans til at bygge og udspille spændende historier med LEGO Star Wars Build Your Own Adventure. Denne gennemillustrerede bog på 80 sider er fyldt med idéer til cool modeller, som børn kan bygge med deres egne LEGO klodser, samt episke historier, de kan udspille med deres kreationer – lige fra et …

Læs mere...

Priser LEGO Build Your Own Adventure 5006812

Lego.com LEGO.com 180 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Build Your Own Adventure 5006812

Inspirer unge Star Wars fans til at bygge og udspille spændende historier med LEGO Star Wars Build Your Own Adventure. Denne gennemillustrerede bog på 80 sider er fyldt med idéer til cool modeller, som børn kan bygge med deres egne LEGO klodser, samt episke historier, de kan udspille med deres kreationer – lige fra et podracerløb på Tatooine til en fængselsflugt på Bespin. Bogen indeholder en LEGO minifigur af en oprørspilot og LEGO klodser til at bygge en eksklusiv Y-wing-stjernejager, der optræder i bogen.

  • En illustreret, 80-siders hardback-bog, der indeholder mere end 50 inspirerende idéer til Star Wars modeller, som børn kan bygge med deres egne LEGO klodser.
  • Bogen er en cool gaveidé til børn fra 7 år og indeholder en LEGO minifigur af en oprørspilot samt LEGO klodser til at bygge en eksklusiv Y-wing-stjernejager, der optræder i bogen.
  • Over 27 cm lang og 23 cm bred. Bogen er på engelsk.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Build Your Own Adventure
SKU
5006812
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
180 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.