LEGO 4-knops opbevaringsklods – mellemstengrå 5007073

Stabelbar opbevaring til LEGO fans

lego 5007073 4 knops opbevaringsklods med skuffe gra
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5007073 SKU

LEGO fans kan holde styr på deres ting i flot stil med denne stabelbare LEGO 4-knops opbevaringsklods. Låget kan løftes af, så der er hurtig og nem adgang til legetøj, LEGO klodser, kontorartikler eller andre småting indeni. De ikoniske opbevaringsklodser fås i forskellige farver, så de kan blandes og stables for at gøre ethvert værelse …

Læs mere...

Priser LEGO 4-knops opbevaringsklods – mellemstengrå 5007073

LEGO.com LEGO.com 200 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO 4-knops opbevaringsklods – mellemstengrå 5007073

LEGO fans kan holde styr på deres ting i flot stil med denne stabelbare LEGO 4-knops opbevaringsklods. Låget kan løftes af, så der er hurtig og nem adgang til legetøj, LEGO klodser, kontorartikler eller andre småting indeni. De ikoniske opbevaringsklodser fås i forskellige farver, så de kan blandes og stables for at gøre ethvert værelse eller kontor lidt sjovere.

  • Praktisk og robust – Denne slidstærke, stabelbare og rengøringsvenlige opbevaringsboks i plast med aftageligt låg kan bruges til opbevaring af mange forskellige ting.
  • Ligesom LEGO klodser – Med 4 overdimensionerede LEGO knopper øverst er opbevaringsklodserne nemme at sætte sammen i et stablet opbevaringssystem.
  • Overdimensioneret klods – Hver opbevaringsklods er over 18 cm høj, 25 cm bred og 25 cm dyb og rummer dermed masser af plads i flot LEGO stil.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO 4-knops opbevaringsklods – mellemstengrå
SKU
5007073
EAN
5711938015565
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
200 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.