LEGO Knagesæt i træ – mørk eg 5007112

Stilfulde knager til LEGO fans

lego 5007112 knagesaet i trae mork eg
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5007112 SKU

LEGO fans kan holde orden på deres værelser med dette stilfulde og praktiske knagesæt i træ. Sættet indeholder 3 knager formet som runde 1x1 LEGO pladeknopper, der alle er fremstillet af FSC-certificeret mørk eg. Træknopperne er forskellige størrelser og perfekte til at hænge frakker, tasker, tørklæder eller andet, der ligger og roder, på. Dette knagesæt …

Læs mere...

Priser LEGO Knagesæt i træ – mørk eg 5007112

LEGO.com LEGO.com 1 099 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO Knagesæt i træ – mørk eg 5007112

LEGO fans kan holde orden på deres værelser med dette stilfulde og praktiske knagesæt i træ. Sættet indeholder 3 knager formet som runde 1x1 LEGO pladeknopper, der alle er fremstillet af FSC-certificeret mørk eg. Træknopperne er forskellige størrelser og perfekte til at hænge frakker, tasker, tørklæder eller andet, der ligger og roder, på. Dette knagesæt er velegnet til børn fra 3 år, og det fås også i sæbebehandlet lys eg.

  • Knager til LEGO fans – 3 knager formet som runde 1x1 LEGO pladeknopper og lavet af solid FSC-certificered mørk eg
  • Let at hænge op – Universalmonteringskrogen bag på hver knop er egnet til mange forskellige skruer (skruer medfølger ikke)
  • 3 størrelser i 1 sæt – Den lille knop er over 4 cm i diameter, knoppen i mellemstørrelse er 7 cm, og den store knop er 9 cm

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Knagesæt i træ – mørk eg
SKU
5007112
EAN
5711938249649
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
1 099 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.