LEGO Knagesæt i træ – lys eg 5007114

Cool knager til LEGO fans

lego 5007114 knagesaet i trae lys eg
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5007114 SKU

LEGO fans vil elske dette sjove, praktiske og stilfulde knagesæt. Det omfatter 3 knager formet som runde 1x1 LEGO pladeknopper, der alle er fremstillet af FSC-certificeret og sæbebehandlet lys eg. Træknopperne er forskellige størrelser og ideelle til at hænge frakker, morgenkåber, tasker, tørklæder og meget mere på. Dette knagesæt er velegnet til børn fra 3 …

Læs mere...

Priser LEGO Knagesæt i træ – lys eg 5007114

Lego.com LEGO.com 899 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO Knagesæt i træ – lys eg 5007114

LEGO fans vil elske dette sjove, praktiske og stilfulde knagesæt. Det omfatter 3 knager formet som runde 1x1 LEGO pladeknopper, der alle er fremstillet af FSC-certificeret og sæbebehandlet lys eg. Træknopperne er forskellige størrelser og ideelle til at hænge frakker, morgenkåber, tasker, tørklæder og meget mere på. Dette knagesæt er velegnet til børn fra 3 år, og det fås også i mørk eg.

  • Knager til LEGO fans – 3 knager formet som runde 1x1 LEGO pladeknopper og lavet af robust FSC-certificeret og sæbebehandlet lys eg
  • Let at hænge op – Universalmonteringskrogen bag på hver knop er egnet til mange forskellige skruer (skruer medfølger ikke)
  • 3 størrelser i 1 sæt – Den lille knop er over 4 cm i diameter, knoppen i mellemstørrelse er 7 cm, og den store knop er 9 cm

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Knagesæt i træ – lys eg
SKU
5007114
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
899 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.