LEGO minifigurkort: 20 kort og kuverter 5007178

Del din krlighed til LEGO med venner og familie

lego 5007178 minifigurkort 20 kort og kuverter
  • LEGO Minifigurer Tema
  • 5007178 SKU

Hold kontakten med dine nærmeste, og del din passion for LEGO byggesæt med LEGO minifigurkort. Dette bokssæt indeholder 20 kort og kuverter, herunder kort med temaer som jul, fødselsdag og andre særlige lejligheder. Hvert kort omfatter et billede af en sjov minifigurscene med tekster, der vil få dig til at klukle – perfekt, når du …

Læs mere...

Priser LEGO minifigurkort: 20 kort og kuverter 5007178

LEGO.com LEGO.com 130 kr Se

Se flere LEGO Minifigurer sæt

Beskrivelse LEGO minifigurkort: 20 kort og kuverter 5007178

Hold kontakten med dine nærmeste, og del din passion for LEGO byggesæt med LEGO minifigurkort. Dette bokssæt indeholder 20 kort og kuverter, herunder kort med temaer som jul, fødselsdag og andre særlige lejligheder. Hvert kort omfatter et billede af en sjov minifigurscene med tekster, der vil få dig til at klukle – perfekt, når du vil dele kærligheden til LEGO byggeri med venner og familie året rundt.

  • 20 kort i farver med kuverter – Hold kontakten med venner og familie med LEGO minifigurkort, der omfatter billeder af sjove minifigurscener. Indeholder kort med temaer til særlige lejligheder
  • Gaveidé til LEGO fans fra 6 år – Giv dette farverige sæt kort til børn og voksne, der elsker LEGO byggesæt
  • Opbevaringsæske med låg – Æsken indeholder kortene og kuverterne og er over 13 cm lang, 11 cm bred og 4 cm dyb

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO minifigurkort: 20 kort og kuverter
SKU
5007178
EAN
9781452182285
Tema
LEGO Minifigurer
LEGO pris
130 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.