LEGO Small Parts: The Secret Life of Minifigures 5007179

Opdag LEGO minifigurernes hemmelige liv

lego 5007179 small parts the secret life of minifigures
  • Minifigurer Tema
  • 5007179 SKU

Det er ikke altid nemt at være en LEGO minifigur. Find ud af hvorfor i LEGO Small Parts: The Secret Life of Minifigures, der er en bog på 64 sider fyldt med computergenererede billeder af figurer, der lever livet i LEGO verdenen. Uanset om de er til pokeraften, på deres første date eller til gruppeterapi, så finder du hurtigt ud af, at minifigurernes liv ikke er meget anderledes end dit ? de mangler bare fingre og næser! Bogen er fuld af interne referencer og jokes for voksne og er den perfekte gave til alle fans fra 10 år.

Læs mere...

Priser LEGO Small Parts: The Secret Life of Minifigures 5007179

LEGO.com LEGO.com 105 kr Se

Se flere LEGO Minifigurer sæt

Beskrivelse LEGO Small Parts: The Secret Life of Minifigures 5007179

Det er ikke altid nemt at være en LEGO minifigur. Find ud af hvorfor i LEGO Small Parts: The Secret Life of Minifigures, der er en bog på 64 sider fyldt med computergenererede billeder af figurer, der lever livet i LEGO verdenen. Uanset om de er til pokeraften, på deres første date eller til gruppeterapi, så finder du hurtigt ud af, at minifigurernes liv ikke er meget anderledes end dit – de mangler bare fingre og næser! Bogen er fuld af interne referencer og jokes for voksne og er den perfekte gave til alle fans fra 10 år.

  • Velkommen til en verden af LEGO minifigurer, som minder meget om vores egen – En humoristisk og farverig bog med mere end 50 computergenererede billeder af minifigurer, der lever livet i LEGO verdenen
  • Gaveidé til LEGO fans fra 10 år – Giv denne bog som fødselsdagsgave, julegave eller sjov overraskelse til børn og voksne, der elsker LEGO legesæt
  • Hardback-bog på 64 sider – Bogen er over 16 cm lang og 16 cm bred. Bogen er på engelsk. Andre sprogversioner kan være tilgængelige

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Small Parts: The Secret Life of Minifigures
SKU
5007179
Tema
LEGO Minifigurer
LEGO pris
105 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.