LEGO Notesklods 5007224

Tag noter i LEGO stil

lego 5007224 notesklods
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5007224 SKU

Lav lister, skriv huskesedler, og send beskeder til vennerne på det seje brevpapir i den ikoniske LEGO notesklods. Den glittede papæske ligner stablede LEGO-klodser og indeholder 224 ark notespapir i forskellige farver. Den ene side af hvert ark ligner en LEGO-byggeplade, og på den anden er der masser af plads til at skrive noter. Og …

Læs mere...

Priser LEGO Notesklods 5007224

LEGO.com LEGO.com 130 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO Notesklods 5007224

Lav lister, skriv huskesedler, og send beskeder til vennerne på det seje brevpapir i den ikoniske LEGO notesklods. Den glittede papæske ligner stablede LEGO-klodser og indeholder 224 ark notespapir i forskellige farver. Den ene side af hvert ark ligner en LEGO-byggeplade, og på den anden er der masser af plads til at skrive noter. Og når notespapiret er brugt op, er den stilfulde æske ideel til at opbevare små ting i.

  • Blanklamineret papæske designet som en blok LEGO klodser, der indeholder 224 ark notespapir i forskellige farver.
  • Hvert ark har et LEGO klodsdesign på den ene side, mens den anden side er blank til noter. Æsken er også sej til opbevaring, når notespapiret er brugt op.
  • Notesblok-æsken er over 12,5 cm lang, 8 cm bred og 4 cm høj. En sjov gave til fans og flot at kombinere med andre produkter i sortimentet af LEGO kontorudstyr.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Notesklods
SKU
5007224
EAN
9781452180397
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
130 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.