LEGO Dinosaur Adventures 5007368

Sjov aktivitetsbog til brn, der elsker dinosaurer

lego 5007368 dinosaur adventures
  • LEGO Jurassic World Tema
  • 5007368 SKU

Børn kan få timevis af dinosaureventyr med denne 32-siders LEGO Jurassic World aktivitetsbog. Den er fyldt med spændende og humoristiske tegneserier, forskellige sjove aktiviteter og opgaver, som de kan lave. Bogen er en super gaveidé til børn, der elsker dinosaurer og LEGO Jurassic World legesæt, og den indeholder også en LEGO minifigur af en ACU-soldat …

Læs mere...

Priser LEGO Dinosaur Adventures 5007368

LEGO.com LEGO.com 80 kr Se

Se flere LEGO Jurassic World sæt

Beskrivelse LEGO Dinosaur Adventures 5007368

Børn kan få timevis af dinosaureventyr med denne 32-siders LEGO Jurassic World aktivitetsbog. Den er fyldt med spændende og humoristiske tegneserier, forskellige sjove aktiviteter og opgaver, som de kan lave. Bogen er en super gaveidé til børn, der elsker dinosaurer og LEGO Jurassic World legesæt, og den indeholder også en LEGO minifigur af en ACU-soldat med et bedøvelsesvåben som inspiration til kreativ rolleleg.

  • LEGO Jurassic World aktivitetsbog: Dinosaur Adventures – Denne 32-siders softcover-bog i farver indeholder sjove tegneserier, aktiviteter og opgaver
  • Indeholder en LEGO minifigur af en ACU-soldat – Minifiguren har et bedøvelsesvåben og inspirerer til kreativ rolleleg
  • Gaveidé til unge fans af LEGO Jurassic World – Bogen er over 28 cm lang og 20 cm bred

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Dinosaur Adventures
SKU
5007368
Tema
LEGO Jurassic World
LEGO pris
80 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.