LEGO Robot Inventor 51515

Sjælden

Byg, kod og leg med Robot Inventor

lego 51515 robot inventor scaled
 • 949 Dele
 • LEGO MINDSTORMS Tema
 • 51515 SKU

Træd ind i en fantastisk fysisk og digital verden af programmerbare, fjernstyrede robotter og intelligente kreationer. Med LEGO MINDSTORMS Robot Inventor (51515) kan unge robotfans bygge 5 unikke, motoriserede robotter og fartøjer ved hjælp af den gratis app LEGO MINDSTORMS Robot Inventor. Derefter kan de bringe dem til live, en ad gangen, ved hjælp af …

Læs mere...

Priser LEGO Robot Inventor 51515

Dette produkt er udsolgt

Se flere LEGO MINDSTORMS sæt

Beskrivelse LEGO Robot Inventor 51515

Træd ind i en fantastisk fysisk og digital verden af programmerbare, fjernstyrede robotter og intelligente kreationer. Med LEGO MINDSTORMS Robot Inventor (51515) kan unge robotfans bygge 5 unikke, motoriserede robotter og fartøjer ved hjælp af den gratis app LEGO MINDSTORMS Robot Inventor. Derefter kan de bringe dem til live, en ad gangen, ved hjælp af træk og slip-programmeringsmiljøet baseret på Scratch og gennemføre sjove aktiviteter og udfordrende missioner (se en liste over kompatible enheder på LEGO.com/devicecheck). Og med næsten 1.000 elementer vil børn elske at finde på deres egne teknologiske legetøjskreationer og dele dem med andre robotfans på LEGO Life.

Løft legeoplevelsen til et nyt niveau
Fra den intelligente hub med sin 5x5 LED-skærm, 6-aksede gyro og højttaler til kraftfulde motorer og nøjagtige sensorer – den seneste udvikling af LEGO MINDSTORMS programmeringsrobotter til børn er den perfekte måde at hjælpe dem med at udtrykke og udvikle deres kreativitet, samtidig med at de får vigtige naturvidenskabelige kompetencer til den moderne verden.

 • Med LEGO MINDSTORMS Robot Inventor (51515) får børn vigtige naturvidenskabelige kompetencer, når de bygger, programmerer og leger med fjernstyrede robotter og intelligente kreationer, der affyrer missiler, spiller bold, kører rundt og meget mere!
 • Børn kan bygge Charlie, Tricky, Blast, M.V.P. og Gelo og afprøve aktiviteter og missioner ved hjælp af den Scratch-baserede app LEGO MINDSTORMS Robot Inventor (se en liste over kompatible enheder på LEGO.com/devicecheck).
 • Med næsten 1.000 elementer, bl.a. en intelligent hub, 4 mellemstore motorer, farvesensor og afstandssensor med opdelelig grænseflade, kan børn også bygge deres eget sjove robotlegetøj og dele det online på LEGO Life.
 • For fans af LEGO BOOST og børn, der elsker LEGO byggeri og at lege med robotter, er Robot Inventor et fremragende næste skridt. Det er også en cool gave til børn fra 10 år, enten til fødselsdag, jul eller enhver anden anledning.
 • Blast er over 36 cm høj, mens Gelo er over 24 cm lang. Powered Up-komponenterne i dette sæt er også kompatible med LEGO BOOST Creative Toolbox (17101), Droidekommandør (75253) med flere.
 • Til dette seje legetøj medfølger et genopladeligt batteri, der er nemt at installere, så der er ikke behov for at gå på jagt efter ekstra batterier, lige når det sjove skal til at begynde.
 • Den gratis LEGO MINDSTORMS Robot Inventor programmeringsapp til børn har en grænseflade baseret på Scratch, digital byggevejledning, mere end 50 aktiviteter samt Python-support til mere avancerede programmører.
 • LEGO MINDSTORMS inspirerer LEGO opfindere i alle aldre til at bygge, programmere og styre interaktivt robotlegetøj og andre kreationer med klodser, motorer, sensorer og intelligente hubs og dele dem med MINDSTORMS fællesskabet.
 • Siden 1958 har LEGO byggeklodser levet op til de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • LEGO klodser og elementer testes grundigt for at leve op til de strengeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder, så du kan være sikker på, at dette elektroniske legetøj ikke falder fra hinanden under en mission.
 • Dette sæt har en digital byggevejledning. Nu er det nemt at følge trinnene på din mobilenhed eller downloade en PDF-udgave af den trykte byggevejledning. Klik på knappen Byggevejledninger nederst på denne side for at finde og downloade vejledningen.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Robot Inventor
SKU
51515
UPC
673419304764
Dele
949
Tema
LEGO MINDSTORMS
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
2 799 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.