LEGO Politihelikopterjagt 60243

Magnetisk skurkefangende helikopter-actionlegetj til LEGO fans!

lego 60243 politihelikopterjagt
 • 212 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60243 SKU

Børn med en passion for rolleleg vil elske LEGO City legesættet Politihelikopterjagt (60243), der omfatter en politihelikopter med fungerende magnetkæde. Unge ordenshåndhævere kan tage med LEGO City tv-helten Sam Grizzled, når han forsøger at beskytte byen mod mesterskurken Snake Rattler. Og med en legetøjsflugtlastbil, motorcykel og politi-ATV som en del af handlingen er scenen sat …

Læs mere...

Priser LEGO Politihelikopterjagt 60243

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -24% 204 kr Se
Lego.com LEGO.com 270 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Politihelikopterjagt 60243

Børn med en passion for rolleleg vil elske LEGO City legesættet Politihelikopterjagt (60243), der omfatter en politihelikopter med fungerende magnetkæde. Unge ordenshåndhævere kan tage med LEGO City tv-helten Sam Grizzled, når han forsøger at beskytte byen mod mesterskurken Snake Rattler. Og med en legetøjsflugtlastbil, motorcykel og politi-ATV som en del af handlingen er scenen sat til actionfyldte eventyr!

Sejt legetøj til børn

Byggevejledningen til dette LEGO City byggelegetøj medfølgeri æsken. Eller du kan gå online og downloade Instructions PLUS som en del af LEGO Life appen til smartphones og tablets. Denne interaktive byggevejledning med utrolige zoom- og drejeværktøjer forvandler hurtigt spirende LEGO byggere til mesterbyggere!

Realistiske og eventyrlige rollelege

LEGO City politisæt giver en spændende bygge- og legeoplevelse med modeller og figurer, der skildrer virkelighedens byliv på en sjov og fantasifuld måde.

 • Dette LEGO City politisæt (60243) med flere fartøjer indeholder en legetøjshelikopter med en kraftig magnet til at løfte magnetiske genstande, bl.a. forbrydernes flugtkøretøj! Et sejt legetøj til børn, der kan lide sjov biljagt-action.
 • Tag LEGO City tv-helten Sam Grizzled, en ATV-kører, skurken Snake Rattler og hans medskyldige. Tilføj en legetøjshelikopter med løftemagnet, en flugtlastbil og en motorcykel – så er scenen sat til endeløs og selvstændig leg!
 • Små forbryderbekæmpere kan løfte og transportere skurkenes flugtkøretøj ved at fastgøre helikopterens magnet til det stjålne pengeskab bag på lastbilen. Helikopteren har også plads til alle 4 minifigurer.
 • Er du på udkig efter sejt legetøj til børn fra 5 år? Dette sæt er en super gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til LEGO City fans samt drenge og piger, som elsker actionfyldt rolleleg. Kræver kun meget grundlæggende byggeevner.
 • I færdigbygget tilstand er Sam Grizzleds helikopter over 11 cm høj, 30 cm lang og 26 cm bred, mens Snake Rattlers flugtlastbil er over 5 cm høj, 10 cm lang og 5 cm bred.
 • Skal der bruges batterier? Nej, dette byg selv-legetøj drives af små børn med stor fantasi – bare åbn poserne med klodser, så kan legen starte med det samme!
 • Dette byggelegetøj omfatter en nem, trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggevejledning til spirende byggere. Findes i den gratis LEGO Life app til smartenheder.
 • Slip sjov og spænding løs med LEGO City politisæt, som indeholder bygninger, fartøjer og figurer, der inspirerer til ubegrænset kreativ leg og samtidig hjælper børn med at udvikle fysiske færdigheder og selvtillid.
 • LEGO byggeklodser er designet efter branchens højeste standarder for at sikre, at LEGO City legesæt er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • Hos LEGO Koncernen tester vi selv vores LEGO City elementer ved at kaste, klemme, vride, opvarme, bide, bøje, ridse og strække dem, så vi ersikre på, at alle byggesæt altid overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Politihelikopterjagt
SKU
60243
EAN
5702016617771
UPC
673419318716
Dele
212
Tema
LEGO City
LEGO pris
270 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.