LEGO Politistation 60246

Eksplosivt sjov og spnding til LEGO City actionhelte!

lego 60246 politistation scaled
 • 743 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60246 SKU

Alt er super duper ved LEGO City legesættet Politistation (60246). Små ordenshåndhævere og fans af LEGO City tv-serien vil elske at skabe historier med de mange sjove figurer, bl.a. Duke DeTain, politichef Wheeler og Daisy Kaboom. Dette spændende sæt omfatter en politistation med en lysklods-projektør og en politibil med lydklods-sirene, samt en sej lastbil, motorcykel …

Læs mere...

Priser LEGO Politistation 60246

Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -22% 700 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -11% 800 kr Se
Lego.com LEGO.com 899 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 899 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Politistation 60246

Alt er super duper ved LEGO City legesættet Politistation (60246). Små ordenshåndhævere og fans af LEGO City tv-serien vil elske at skabe historier med de mange sjove figurer, bl.a. Duke DeTain, politichef Wheeler og Daisy Kaboom. Dette spændende sæt omfatter en politistation med en lysklods-projektør og en politibil med lydklods-sirene, samt en sej lastbil, motorcykel og overvågningsdrone.

Et byggelegetøj med lidt ekstra

Med dette legetøjssæt får du en enkel byggevejledning og Instructions PLUS. Denne interaktive byggevejledning er en del af den gratis LEGO Life app til smartphones og tablets og indeholder zoom- og drejningsværktøjer, der hjælper spirende LEGO byggere med at blive til mesterbyggere.

LEGO City – sejt legetøj til børn

LEGO City politilegesæt rummer en spændende bygge- og legeoplevelse. Med realistiske fartøjer, detaljerede bygninger og sjove figurer kan børn skabe historier og scenarier, der skildrer virkelighedens byliv på en sjov og fantasifuld måde.

 • Her er et fantastisk byggesæt til børn, der elsker actionfyldt byggelegetøj. LEGO City legesættet Politistation (60246) har en eksploderende celle, seje fartøjer og sjove figurer. Den sjove leg starter, så snart du åbner æsken.

 • Hvad er der i æsken? En legetøjspolitistation, 2 store biler, en motorcykel og en drone. Du får også 6 minifigurer, bl.a. Duke DeTain, politichef Wheeler og Daisy Kaboom fra LEGO City tv-serien, samt 2 hundefigurer.
 • Børn kan have det sjovt med den detaljerige model af politiets hovedkvarter med fangeflugt-eksplosionsfunktion og lysklods-projektør samt en politibil med lydklods-sirene – en ren fornøjelse for LEGO City politifans.
 • LEGO City legesættet Politistation er ideelt til børn fra 5 år. Det er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til børn, der elsker legetøj til rolleleg, modelfartøjer og actionlegetøj.
 • I færdigbygget tilstand er legetøjspolitistationen over 24 cm høj, 48 cm bred og 15 cm dyb, mens politibilen er over 6 cm høj, 12 cm lang og 7 cm bred.
 • Både lyd- og lysklodsen i dette legesæt kræver et CR1216-møntcellebatteri. Den gode nyhed? De medfølger! Så legen kan begynde med det samme med både lyd og lys.
 • Du er en enkel byggevejledning i æsken. Eller du kan downloade Instructions PLUS – en del af den gratis LEGO Life app. Denne interaktive byggevejledning med zoom- og drejeværktøjer gør byggeri til en leg!
 • LEGO City politisæt styrker børns fysiske færdigheder og selvtillid med detaljerige bygninger, realistiske fartøjer og sjove figurer, der inspirerer til ubegrænset kreativ leg.
 • LEGO byggeklodser overholder branchens højeste standarder samt LEGO Koncernens strenge kvalitetskriterier, som sikrer, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad – hver gang.
 • Hos LEGO Koncernen tester vi selv vores LEGO klodser og elementer ved at kaste, klemme, vride, opvarme, bide, bøje, ridse og strække dem, så vi er sikre på, at alle legesæt altid overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Politistation
SKU
60246
EAN
5702016617801
UPC
673419318747
Dele
743
Tema
LEGO City
LEGO pris
899 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.