LEGO Isvogn 60253

Sjælden

Magisk, flerfarvet legetjsisvogn!

lego 60253 isvogn scaled
 • 200 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60253 SKU

Børn kan blive hverdagens helte med det sjove LEGO City legesæt Isvogn (60253). Børn kan redde dagen ved at servere seje isvafler og ispinde til svedende indbyggere fra LEGO City! Og med plads inde i vognen til, at issælgeren kan arbejde og køre, samt en skateboard-løbende kunde med en sød hund, er der masser af …

Læs mere...

Priser LEGO Isvogn 60253

Proshop.dk Proshop.dk -40% 108 kr Se
Legen.dk Legen.dk -12% 159 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 180 kr Se
LEGO.com LEGO.com 180 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Isvogn 60253

Børn kan blive hverdagens helte med det sjove LEGO City legesæt Isvogn (60253). Børn kan redde dagen ved at servere seje isvafler og ispinde til svedende indbyggere fra LEGO City! Og med plads inde i vognen til, at issælgeren kan arbejde og køre, samt en skateboard-løbende kunde med en sød hund, er der masser af muligheder for selvstændig og sjov rolleleg.

Supercool byggesæt til børn

Byggevejledningen til LEGO City legetøjet Isvogn medfølger i æsken. Eller du kan gå online og downloade Instructions PLUS som en del af LEGO Life appen til smartphones og tablets. Denne interaktive byggevejledning med utrolige zoom- og drejeværktøjer forvandler hurtigt spirende LEGO byggere til mesterbyggere.

LEGO City Fantastiske fartøjer – børnelegetøj

Med legesæt fra LEGO City Fantastiske fartøjer kan børn udforske deres yndlingsfartøjer og maskiner til vands, til lands og i luften helt tæt på. Dette realistiske byg selv-legetøj inspirerer til fantasifuld leg, der afspejler virkeligheden på ensjov og spændende måde.

 • Kender du et barn, der elsker isvogne? Børn kan nyde solrigt sjov på en sommerdag med LEGO City byggelegetøjssættet Isvogn – designet til at inspirere til kreativ, selvstændig rolleleg baseret på hverdagen.
 • Byggesæt til børn med en isvogn i flotte farver, minifigurer af issælger og skateboarder samt en sød hundefigur. Perfekt til fantasifuld, selvstændig leg.
 • Børn kan hjælpe damen i isvognen med at køre vognen, servere isvafler og ispinde fra serveringslugen og hjælpe skateboardløberenmed at lave seje tricks. Denne farverige isvogn er også flot at vise frem.
 • LEGO City legetøjet Isvogn (60253) er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til børn fra 5 år og til drenge og piger, der elsker legetøjskøretøjer. Kræver kun grundlæggende byggefærdigheder.
 • I færdigbygget tilstand er isvognen over 11 cm høj, 15 cm lang og 6 cm bred. Masser af plads til, at isdamen kan køre vognen og betjene kunder.
 • Det superseje LEGO City legesæt Isvogn bruger ingen batterier – det drives af små børn med stor fantasi, så legen kan starte med det samme.
 • Byggeri er virkelig en leg med dette byggesæt. Det omfatter en trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggevejledning til børn. Findes i den gratis LEGO Life app til smartenheder.
 • Sæt fra LEGO City Fantastiske fartøjer inspirerer til kreativ leg og styrker børns fysiske færdigheder og selvtillid. Børn kan udforske alle mulige fartøjer og skabe legescenarier, der afspejler livet på en sjov og spændende måde.
 • LEGO byggesæt overholder branchens højeste standarder for at sikre, at LEGO City legesæt er af ensartet kvalitet og kompatible, og at alle LEGO elementer er nemme at sætte sammen og skille ad – hver gang.
 • Hos LEGO Koncernen lader vi vores LEGO elementer gennemgå grundige tests for at sikre, at alle vores legetøjssæt overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Isvogn
SKU
60253
EAN
5702016617870
UPC
673419319218
Dele
200
Tema
LEGO City
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
180 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.