LEGO Havudforskningsbase 60265

Legetjs-havudforskningsbase til kommende pionerer

lego 60265 havudforskningsbase scaled
 • 497 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60265 SKU

Børn, der elsker havet og dets dyreliv, vil elske LEGO City ocean-legesættet Havudforskningsbase (60265). De kan opleve masser af sjov ved at udforske den koraldækkede havbund eller slappe af inde i basen med dens udskiftelige opholds- og forskningsmoduler. Og med en sej legetøjskran, ubåd med dok, undervandsdrone samt haj- og rokkefigurer og et 5-personers stort …

Læs mere...

Priser LEGO Havudforskningsbase 60265

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -34% 365 kr Se
Lego.com LEGO.com 549 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Havudforskningsbase 60265

Børn, der elsker havet og dets dyreliv, vil elske LEGO City ocean-legesættet Havudforskningsbase (60265). De kan opleve masser af sjov ved at udforske den koraldækkede havbund eller slappe af inde i basen med dens udskiftelige opholds- og forskningsmoduler. Og med en sej legetøjskran, ubåd med dok, undervandsdrone samt haj- og rokkefigurer og et 5-personers stort hold af havforskerminifigurer er der masser af spænding, børn kan opdage!

En fordybende byggeoplevelse
Det er nemt for børn fra 5 år at følge byggevejledningen til LEGO City legetøjet i æsken. Eller gå online, og download Instructions PLUS som en del af appen LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets. Denne interaktive byggevejledning med utrolige zoom-, dreje- og visningsværktøjer forvandler hurtigt spirende LEGO byggere til mesterbyggere!

Sejt udforskningslegetøj til børn
LEGO City er stolte over at støtte National Geographic Explorers' arbejde. Og med detaljerige bygninger, seje fartøjer og sjove figurer inspirerer vores ocean-legesæt til realistiske legescenarier for spirende opdagelsesrejsende.

 • Børn kan dykke dybt ned i fantasifulde undervandseventyr med det fantastiske LEGO City legesæt Havudforskningsbase (60265). Det har alt, hvad børn behøver til en sjov og berigende legeoplevelse.
 • Hvad er der i æsken? En legetøjs-havudforskningsbase med udskiftelige opholds- og forskningsmoduler samt en ubåd med dok, en undervandsdrone, 5 forskerminifigurer og haj- og rokkefigurer.
 • Den flotte LEGO City Havudforskningsbase omfatter udskiftelige opholds- og forskningsmoduler og en ubåd, der kan dokke og har bevægelige robotarme, drejelig skrue og cockpit, der kan åbnes og har plads til 2 minifigurer.
 • Er du på udkig efter sejt legetøj til børn fra 5 år? Dette legesæt er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til LEGO City fans og børn, som elsker rolleleg. Kræver kun meget grundlæggende byggefærdigheder.
 • I færdigbygget tilstand er udforskningsbasen over 20 cm høj, 27 cm bred og 15 cm dyb, mens undervandsdronen er over 3 cm høj, 6 cm lang og 3 cmbred.
 • Skal der bruges batterier? Nej, dette byg selv-sæt drives af små børn med stor fantasi – bare åbn poserne med LEGO klodser, så kan legen starte med det samme!
 • Dette byggesæt omfatter trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggevejledning til spirende byggere. Fås som en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartenheder.
 • LEGO City er stolte over at støtte National Geographic Explorers' banebrydende arbejde, som er med til at skabe en bedre verdenfor os alle. LEGO City ocean-legesæt introducerer børn til en spændende verden af undervandsudforskning.
 • Alle LEGO City ocean-legesæt er designet til at leve op til de højeste branchestandarder og -kriterier. Dette sikrer, at LEGO klodserne og elementerne er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • LEGO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at alle børns byggesæt lever op til de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Havudforskningsbase
SKU
60265
EAN
5702016617993
UPC
673419319331
Dele
497
Tema
LEGO City
LEGO pris
549 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.