LEGO 60266 Havudforskningsskib

Sjælden

Detaljefyldt havudforskningslegetj til brn!

lego 60266 havudforskningsskib
 • 745 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60266 SKU

Der er sjov og eventyr i horisonten med det mægtige LEGO City Havudforskningsskib (60266). Dette superlange skib kan ikke bare flyde på vandet – det har også alt, hvad børn skal bruge til endeløs udforskning af havet. Der er et hajbur, fungerende kran, forskningsubåd, helikopter og endda et piratskibsvrag med skjult skat! Og med 8 …

Læs mere...

Priser LEGO 60266 Havudforskningsskib

Dette produkt er udsolgt

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO 60266 Havudforskningsskib

Der er sjov og eventyr i horisonten med det mægtige LEGO City Havudforskningsskib (60266). Dette superlange skib kan ikke bare flyde på vandet – det har også alt, hvad børn skal bruge til endeløs udforskning af havet. Der er et hajbur, fungerende kran, forskningsubåd, helikopter og endda et piratskibsvrag med skjult skat! Og med 8 havforskerminifigurer, bl.a. LEGO City tv-figuren Harl Hubbs, er scenen sat for actionfyldte eskapader.

Fremragende byggesæt til børn
Dette legetøjssæt indeholder nem byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets. Denne interaktive byggevejledning rummer utrolige zoom-, dreje- og visningsværktøjer, der hurtigt hjælper spirende LEGO byggere til at blive mesterbyggere.

Seje byg selv-sæt til børn
LEGO City er stolte over at støtte National Geographic Explorers' arbejde. Og med detaljerige bygninger, realistiske fartøjer og sjove figurer rummer vores ocean-legesæt en spændende, ubegrænset verden af undersøisk udforskning og eventyr for spirende opdagelsesrejsende.

 • LEGO City ocean-legesættet Havudforskningsskib (60266) med flere modeller er en perfekt gave til små opdagelsesrejsende og har alt, hvad børn skal bruge til en sjov og berigende legeoplevelse.
 • Hvad er der i æsken? Et flydende legetøjsudforskningsskib med fungerende kran, hajbur, jolle, ubåd og helikopter, 8 minifigurer, bl.a. LEGO City-tv-figuren Harl Hubbs, samt haj- og rokkefigurer.
 • Børn kan bruge det flydende legetøjsskibs kran til at sænke ubåden og hajburet, styre helikopteren ogubåden, udforske det skattefyldte skibsvrag eller føre legen ind på skibets bro med sove- og forskningsområder.
 • Er du på udkig efter sejt legetøj til børn fra 5 år? Dette byggesæt vil være en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til børn, der brænder for havudforskning, og til fans af tv-serien LEGO City Adventures.
 • I færdigbygget tilstand er legetøjs-udforskningsskibet over 18 cm højt, 63 cm langt og 17 cm bredt, mens piratskibsvraget er over 16 cm højt, 13 cm langt og 8 cm bredt.
 • Ingen batterier påkrævet. Dette spændende legesæt med flere modeller, bl.a. en legetøjsbåd, der kan flyde, drives af små børn med stor fantasi!
 • Dette byg selv-sæt omfatter nem, trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggevejledning til spirende byggere. Fås som en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartenheder.
 • LEGO City er stolte over at støtte National Geographic Explorers' banebrydende arbejde, som er med til at skabe enbedre verden for os alle. LEGO City ocean-legesæt introducerer børn til en spændende verden af undervandsudforskning.
 • LEGO City ocean-byggesæt er designet til at leve op til branchens højeste standarder og kriterier. Dette sikrer, at LEGO klodserne og elementerne er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • Alle LEGO City klodser og elementer testes til det yderste for at fremstille legetøjsbyggesæt, der lever op til de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Havudforskningsskib
SKU
60266
EAN
5702016618006
UPC
673419319348
Dele
745
Tema
LEGO City
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
1 199 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.