LEGO Safari-offroader 60267

Sjovt safari- og dyrelivslegetj til brn!

lego 60267 safari offroader scaled
 • 168 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60267 SKU

Børn vil blive vilde med LEGO City eventyrlegesættet Safari-offroader (60267), der omfatter et robust, terrængående safarikøretøj med zebramønster, kameraholder, aftageligt tagstativ og sejt tilbehør. Børns fantasi kan arbejde uhindret, når de hjælper de opdagelsesrejsende med at indrette deres lejr til den ultimative foto-optagelse af vilde dyr. Fyldt med masser af seje detaljer Hvis du er på udkig …

Læs mere...

Priser LEGO Safari-offroader 60267

Lego.com LEGO.com 180 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Safari-offroader 60267

Børn vil blive vilde med LEGO City eventyrlegesættet Safari-offroader (60267), der omfatter et robust, terrængående safarikøretøj med zebramønster, kameraholder, aftageligt tagstativ og sejt tilbehør. Børns fantasi kan arbejde uhindret, når de hjælper de opdagelsesrejsende med at indrette deres lejr til den ultimative foto-optagelse af vilde dyr.

Fyldt med masser af seje detaljer

Hvis du er på udkig efter et actionfyldt legetøjssæt, som børn vil elske, har dette sæt det hele. Med en fantastisk offroader, figurer af en legetøjsløvinde og en papegøje samt 2 minifigurer af opdagelsesrejsende, der er bevæbnet med en kikkert, et kamera og et sjovt trækostume, er scenen sat til spændende safari-eventyr.

Bygge- og legesjov for børn fra 5 år

Dette legesæt fra LEGO City Fantastiske fartøjer giver en skøn, selvstændig bygge- og legeoplevelse og indeholder en nem byggevejledning til spirende LEGO byggere. De realistiske fartøjer, tilbehøret og de sjove figurer stimulerer til fantasifuld, ubegrænset rolleleg for børn fra 5 år.

 • Få en vildt sjov oplevelse i LEGO City med legesættet Safari-offroader – designet til at inspirere til ubegrænset, selvstændig rolleleg baseret på virkelighedens scenarier.
 • Hvad er der i æsken? Alt, hvad et barn skal bruge for at tage på safari! Der er et robust, zebramønstret, terrængående køretøj, fotografens trækostume, 2 minifigurer af opdagelsesrejsende og figurer af en legetøjsløvinde og en papegøje.
 • Safari-offroaderen har et aftageligt tagstativ til opbevaring af fotografens trækostume og en kameraholder til det perfekte billede. Børn kan også kombinere sættet med andre originale LEGO sæt for at få sjovere leg eller lave flotte opstillinger.
 • LEGO City legesættet Safari-offroader(60267) er en ideel gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til børn fra 5 år, der elsker modelfartøjer og legetøj til rolleleg. Kræver kun meget grundlæggende byggefærdigheder.
 • I færdigbygget tilstand er safari-offroaderen over 10 cm høj, 16 cm lang og 6 cm bred. Det er plads nok til at gemme alt det udstyr, børn skal bruge til en vellykket safari.
 • Bruger dette byggesæt batterier?
 • Nej – det drives af små børn med stor fantasi, så legen kan starte med det samme!
 • Det er nemt for børn at komme i gang med dette LEGO byg selv-legetøjssæt. Æsken indeholder en trykt byggevejledning, som er nem at følge. Du skal bare rive poserne med klodser op og lade alt det sjove begynde!
 • Eventyrlegesæt fra LEGO City Fantastiske fartøjer indeholder realistiske fartøjer og sjove figurer, der inspirerer til ubegrænset kreativ leg og samtidig hjælper børn med at styrke deres fysiske færdigheder og selvtillid.
 • LEGO klodser er designet efter branchens højeste standarder for at sikre, at LEGO City byggelegetøjssæt er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • LEGO klodser og elementer gennemgår grundige tests for at sikre, at alle legesæt overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Safari-offroader
SKU
60267
EAN
5702016618013
UPC
673419319355
Dele
168
Tema
LEGO City
LEGO pris
180 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.