LEGO 60271 Hovedtorvet

Detaljerigt legesæt med Hovedtorvet til børn!

lego 60271 hovedtorvet scaled
 • 1517 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60271 SKU

Det fantastiske LEGO® City legesæt Hovedtorvet (60271) er en fremragende introduktion til den spændende LEGO City verden. Det er perfekt til børn fra 5 år og inspirerer til ubegrænset, fantasifuld rolleleg baseret på virkelighedens scenarier.Hvad er der i æsken? Bygningerne omfatter et rådhus, en koncertscene og en diner. Fartøjerne omfatter Snake Rattlers motorcykel og altmuligmanden …

Læs mere...

Priser LEGO 60271 Hovedtorvet

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -11% 1 250 kr Se
Lego.com LEGO.com 1 399 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO 60271 Hovedtorvet

 • Det fantastiske LEGO City legesæt Hovedtorvet (60271) er en fremragende introduktion til den spændende LEGO City verden. Det er perfekt til børn fra 5 år og inspirerer til ubegrænset, fantasifuld rolleleg baseret på virkelighedens scenarier.
 • Hvad er der i æsken? Bygningerne omfatter et rådhus, en koncertscene og en diner. Fartøjerne omfatter Snake Rattlers motorcykel og altmuligmanden Harl Hubbs' vogn. Der er også en lang række minifigurer fra tv-serien LEGO City Adventures.
 • Børn kan skabe og genskabe scener fra tv-serien LEGO City Adventures med dette fantastiske byggesæt. Det er sprængfyldt med realistiske funktioner, detaljer og figurer, der inspirerer til sjov, fantasifuld leg.
 • Er du på udkig efter sejt legetøj til børn fra 5 år? LEGO City legesættet Hovedtorvet er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til LEGO City tv-fans og børn, som elsker at lege. Kræver kun grundlæggende byggefærdigheder.
 • I færdigbygget tilstand er rådhusetover 32 cm højt, 27 cm bredt og 15 cm dybt, mens sporvognen er over 12 cm høj, 37 cm lang og 5 cm bred.
 • Byg sammen! Køretøjerne, bygningerne og figurerne i dette sæt er fordelt i separate poser – med hver sin byggevejledning. Så kan børn, venner og familie hygge sig med at bygge sammen.
 • Omfatter trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggevejledning, der hjælper spirende byggere med at blive mesterbyggere! Fås som en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartenheder.
 • LEGO City bysæt indeholder farverige bygninger, seje legetøjsfartøjer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld rolleleg, når børn skaber ubegrænsede eventyr i realistiske omgivelser.
 • Alle LEGO City legesæt lever op til branchens højeste standarder og kvalitetskriterier for at sikre, at alle LEGO klodser og elementer er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • LEGO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at alle børns byggesæt lever op til de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Hovedtorvet
SKU
60271
EAN
5702016669039
Dele
1517
Tema
LEGO City
LEGO pris
1 399 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.