LEGO Politihelikopter 60275

Lad den kreative leg stige til vejrs med dette legest med politihelikopter!

lego 60275 politihelikopter
 • 51 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60275 SKU

Børn, der er vilde med rolleleg, vil elske LEGO City legesættet Politihelikopter (60275), der omfatter en robust politihelikopter med drejelige rotorer og en sej vandscooter. Bare tilsæt minifigurerne af politibetjenten og skurken, håndjernene, legetøjs-pengesedlerne og et skvæt fantasi for at få endeløse forbryderbekæmpende eventyr. Kreativt sjov for børn fra 4 år. Dette holdbare 4+-byggesæt indeholder en …

Læs mere...

Priser LEGO Politihelikopter 60275

Lego.com LEGO.com 70 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 71 kr Se
Legen.dk Legen.dk 99 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 100 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Politihelikopter 60275

Børn, der er vilde med rolleleg, vil elske LEGO City legesættet Politihelikopter (60275), der omfatter en robust politihelikopter med drejelige rotorer og en sej vandscooter. Bare tilsæt minifigurerne af politibetjenten og skurken, håndjernene, legetøjs-pengesedlerne og et skvæt fantasi for at få endeløse forbryderbekæmpende eventyr.

Kreativt sjov for børn fra 4 år
Dette holdbare 4+-byggesæt indeholder en enkel trykt byggevejledning og et særligt startklodselement, der hjælper selv førstegangsbyggere med at opleve stoltheden ved at bygge deres eget LEGO legetøj. Og med den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets får børn også Instructions PLUS – en interaktiv byggeguide med fantastiske zoom-, dreje- og visningsværktøjer, der for alvor gør LEGO byggeri til en leg.

Den fantastiske LEGO City verden
LEGO City politisæt rummer en spændende bygge- og legeoplevelse med realistiske modeller og sjove figurer, der skildrer det virkelige liv på en sjov og fantasifuld måde.

 • Dette legesæt med en Politihelikopter (60275) er en super introduktion til det fantastiske LEGO City univers, hvor drenge og piger fra 4 år kan fordybe sig i endeløs kreativ leg.
 • Hvad er der i æsken? Der er en robust legetøjs-politihelikopter, skurkens vandscooter og to pengeseddel-elementer samt minifigurer af politibetjent og forbryder. Bare tilsæt et strejf af fantasi for at få endeløst sjov!
 • Denne legetøjs-politihelikopter har et minifigurcockpit, drejelige rotorer og et skrog, derkan åbnes og give plads til den tilfangetagne skurk. Børn kan sætte skurken og hendes stjålne pengeseddel-elementer på vandscooteren.
 • En fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til fans af LEGO City og en fantastisk introduktion til LEGO City universet for drenge og piger fra 4 år.
 • Helikopteren er over 8 cm høj, 12 cm lang og 5 cm bred, så der er masser af plads til LEGO City politipiloten.
 • Helikopteren har en dekorativ politiklods og en klods, der ligneren projektør.
 • Dette 4+-legesæt indeholder nem trykt og digital byggevejledning samt et særligt startklodselement, så selv førstegangsbyggere stolt kan bygge deres eget LEGO legetøj.
 • LEGO City politilegesæt indeholder farverige bygninger, seje legetøjsfartøjer og sjove figurer, der giver timevis af kreativt byggesjov og fantasifuld leg.
 • Alle LEGO klodser og elementer fremstilles i henhold til branchens strengeste kvalitetsstandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og sjove at bygge med – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO City byggelegetøj testes omhyggeligt for at sikre, at alle legesæt lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Politihelikopter
SKU
60275
EAN
5702016912180
Dele
51
Tema
LEGO City
LEGO pris
70 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.