LEGO Politiets fangetransport 60276

Sjov rolleleg med polititema og en sej fangetransport

lego 60276 politiets fangetransport
 • 244 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60276 SKU

LEGO City legetøjet Politiets fangetransport (60276) indeholder figurer fra tv-serien LEGO City Adventures. Børn kan genopføre scener og skabe deres egne spændende historier med politihelten Duke DeTain og de berygtede skurke Snake Rattler og Clara The Criminal. En fangetransport med flugtfunktion, skurkenes supertunede kranvogn og Dukes cool sorte motorcykel sætter scenen for eksplosiv handling. Sejt politilegesæt …

Læs mere...

Priser LEGO Politiets fangetransport 60276

Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 171 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Politiets fangetransport 60276

LEGO City legetøjet Politiets fangetransport (60276) indeholder figurer fra tv-serien LEGO City Adventures. Børn kan genopføre scener og skabe deres egne spændende historier med politihelten Duke DeTain og de berygtede skurke Snake Rattler og Clara The Criminal. En fangetransport med flugtfunktion, skurkenes supertunede kranvogn og Dukes cool sorte motorcykel sætter scenen for eksplosiv handling.

Sejt politilegesæt til børn
Dette sjove politilegetøj omfatter en enkel byggevejledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggeguide med zoom-, dreje- og visningsværktøjer, der hjælper unge LEGO byggere med at blive til mesterbyggere. Instructions PLUS er en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets.

Den inspirerende LEGO City verden
LEGO City politisæt rummer en fornøjelig bygge- og legeoplevelse. De realistiske fartøjer, detaljerede bygninger og sjove figurer stimulerer til fantasifuld rolleleg uden facitliste for børn i alle aldre.

 • Børn fra 5 år kan skabe deres egen LEGO City tv-action med dette legesæt med flere modeller, der omfatter en ikonisk fangetransport og sjove figurer fra den fantastiske tv-serie LEGO City Adventures.
 • Hvad er der i æsken? Alt, hvad børn skal bruge for at bygge en fangetransport, kranvogn og politimotorcykel samt 4 minifigurer, bl.a. Duke DeTain, Snake Rattler og Clara The Criminal fra LEGO City tv.
 • Børn kan sprænge fængselscellen fri af lastbilen, hægte den på skurkens tunede kranvogn og optage jagten med den seje politimotorcykel.
 • Det actionfyldte LEGO City legesæt Politiets fangetransport (60276) er en imponerende gaveidé til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til drenge og piger fra 5 år.
 • I bygget tilstand er fangetransporten over 8 cm høj, 13 cm lang og 6 cm bred.
 • LEGO tilbehør omfatter håndjern, motorcykelhjelm, sikkerhedshjelm og 2 dynamitstænger.
 • Omfatter trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger med zoom-, dreje- og visningsværktøjer, der gør byggeprocessen levende.
 • LEGO City politilegesæt hjælper børn med at udvikle deres fysiske færdigheder og selvtillid med detaljerige bygninger, realistiske fartøjer og sjove figurer, der inspirerer til ubegrænset kreativ leg.
 • Alle LEGO klodser og elementer fremstilles i henhold til branchens strengeste kvalitetsstandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og sjove at bygge med – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO City byggelegetøj testes omhyggeligt for at sikre, at alle legesæt lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Politiets fangetransport
SKU
60276
EAN
5702016912197
Dele
244
Tema
LEGO City
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.