LEGO Brandvæsnets stigevogn 60280

Legest fra tv-serien LEGO City Adventures

lego 60280 brandvaesnets stigevogn
 • 88 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60280 SKU

LEGO City legesættet Brandvæsnets stigevogn (60280) er en super gave til børn, der elsker actionlegetøj. Det omfatter en ikonisk brandbil med hævbar brandstige, en brandhane og stabelbare LEGO flammer, der kan give en endnu større brand! Bare tilsæt minifigurerne af den medfølgende brandmand og LEGO City tv-figuren Freya McCloud – så er scenen sat til …

Læs mere...

Priser LEGO Brandvæsnets stigevogn 60280

Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 129 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Brandvæsnets stigevogn 60280

LEGO City legesættet Brandvæsnets stigevogn (60280) er en super gave til børn, der elsker actionlegetøj. Det omfatter en ikonisk brandbil med hævbar brandstige, en brandhane og stabelbare LEGO flammer, der kan give en endnu større brand! Bare tilsæt minifigurerne af den medfølgende brandmand og LEGO City tv-figuren Freya McCloud – så er scenen sat til endeløs action fra tv-serien LEGO City Adventures!

Fantastisk byggelegetøj til børn
Dette 4+-sæt indeholder en enkel trykt byggevejledning og et særligt startklodselement, som børn kan starte deres kreative byggeri fra. Og i den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets får børn Instructions PLUS – en interaktiv byggeguide, der for alvor gør LEGO byggeri til en leg!

Den kreative LEGO City verden
LEGO City legesæt rummer en fornøjelig bygge- og legeoplevelse med detaljerige bygninger, realistiske fartøjer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld, ubegrænset rolleleg baseret på den virkelige verden.

 • Forkæl en hverdagshelt med spændingen fra LEGO City med 4+-legesættet Brandvæsnets stigevogn (60280), der indeholder en ikonisk legetøjsbrandbil og en populær figur fra tv-serien LEGO City Adventures.
 • Hvad er der i æsken? Der er en legetøjsbrandbil med stige og ildslukker, en brandhane og stabelbare LEGO flammer samt minifigurer af brandmand og brandchefen Freya McCloud fra LEGO City tv-serien.
 • Børn kan hæve brandstigen, opbevare brandslukningsudstyr i lastvognens rum og skabe historier med brandchefen Freya McCloud fra tv-serien LEGO City Adventures.
 • Dette legesæt med brandslukningstema er fremragende til børn fra 4 år og vil være perfekt som gave til fødselsdag, jul eller enhver anden anledning til fans af LEGO City og actionfyldt rolleleg. Det kræver kun grundlæggende byggeevner.
 • I bygget tilstand er Brandvæsnets stigevogn over 9 cm høj, 16 cm lang og 7 cm bred.
 • LEGO tilbehøret omfatter en brandøkse og hjelm samt en brandslukker.
 • Indeholder en nem byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartenheder. Denne interaktive byggeguide hjælper børn med at blive til mesterbyggere.
 • Med LEGO City 4+-sæt kan børn og voksne opdage glæden ved at bygge og lege sammen. Sættene styrker børns kreativitet og fantasi med realistiske bygninger, seje fartøjer og sjove figurer.
 • Er du på udkig efter et børnelegetøj i høj kvalitet? Alle LEGO City komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • Sikkerheden kommer altid i forreste række. LEGO City klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Brandvæsnets stigevogn
SKU
60280
EAN
5702016911534
Dele
88
Tema
LEGO City
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.