LEGO Brandvæsnets redningshelikopter 60281

Brandvsen-actionlegetj med en helikopter med vandkanon!

lego 60281 brandvaesnets redningshelikopter
 • 212 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60281 SKU

Det spændende LEGO City legesæt Brandvæsnets redningshelikopter (60281) er en super gave til fans af tv-serien LEGO City Adventures. Det omfatter en legetøjshelikopter, motorcykel og en kraftværksscene med stabelbare LEGO flammer, der kan give en endnu større brand! Børn kan affyre helikopterens vandkanoner for at bekæmpe ilden og nyde sjov rolleleg med 3 minifigurer af …

Læs mere...

Priser LEGO Brandvæsnets redningshelikopter 60281

Lego.com LEGO.com 189 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 190 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 240 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 270 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Brandvæsnets redningshelikopter 60281

Det spændende LEGO City legesæt Brandvæsnets redningshelikopter (60281) er en super gave til fans af tv-serien LEGO City Adventures. Det omfatter en legetøjshelikopter, motorcykel og en kraftværksscene med stabelbare LEGO flammer, der kan give en endnu større brand! Børn kan affyre helikopterens vandkanoner for at bekæmpe ilden og nyde sjov rolleleg med 3 minifigurer af en arbejder, helikopterpilot og LEGO City tv-helten Clemmons.

Sejt LEGO sæt til børn fra 5 år
Dette LEGO City sæt omfatter byggevejledning, eller download Instructions PLUS, en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartenheder. Denne interaktive byggeguide rummer utrolige zoom-, dreje- og visningsværktøjer, der gør spirende LEGO byggere til mesterbyggere!

En genial gave til kreative børn
LEGO City brandvæsensæt rummer en fornøjelig bygge- og legeoplevelse med detaljerige bygninger, realistiske fartøjer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld, ubegrænset rolleleg baseret på den virkelige verden.

 • Legesættet Brandvæsnets redningshelikopter (60281) er fremragende til hverdagshelte fra 5 år og er perfekt til børn, der elsker seje brandslukningsfartøjer, samt til fans af tv-serien LEGO City Adventures.
 • Hvad er der i æsken? Alt, hvad børn skal bruge for at bygge en legetøjshelikopter, motorcykel, kraftværksscene og LEGO brande samt 3 minifigurer, bl.a. Clemmons fra tv-serien LEGO City Adventures.
 • Børn kan stable LEGO flammerne for at skabe store brande og derefter affyre helikopterens vandkanon-elementer for at slukke dem og skabe historier fra tv-serien LEGO City Adventures med 3 sjove minifigurer.
 • Dette legesæt med brandslukningstema er en fremragende gaveidé til enhver anledning og rummer timevis af sjov for fans af LEGO City og børn fra 5 år, der elsker fantasifuld leg. Det kræver kun grundlæggende byggeevner.
 • I bygget tilstand er Brandvæsnets redningshelikopter over 10 cm høj, 26 cm lang og 9 cm bred.
 • LEGO tilbehøret omfatter en båre (opbevares i helikopterens lastrum), brandhjelm, skruenøgle og sikkerhedshjelm.
 • Omfatter brugervenlig trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggeguide til spirende byggere. En del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartenheder.
 • LEGO City brandvæsensæt styrker fantasifuld rolleleg med detaljerede bygninger, seje fartøjer, sjove figurer og omgivelser, der ligner virkeligheden, på en sjov og fantasifuld måde.
 • Alle LEGO City komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • Alle LEGO elementer testes grundigt for at sikre, at alle byggesæt opfylder de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Brandvæsnets redningshelikopter
SKU
60281
EAN
5702016911541
Dele
212
Tema
LEGO City
LEGO pris
189 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.