LEGO Ferie-autocamper 60283

Ikonisk autocamper-legetj til brn

lego 60283 ferie autocamper
 • 190 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60283 SKU

Drenge og piger kan rejse hen, hvor deres fantasi fører dem, med LEGO City legesættet Ferie-autocamper (60283). Legetøjscamperen er fyldt med realistiske detaljer, der inspirerer til fantasifuld rolleleg, såsom et møbleret interiør med lille køkken og sovepladser. Og med minifigurer af mor og far samt en sød babyfigur er scenen sat til endeløse campingeventyr for …

Læs mere...

Priser LEGO Ferie-autocamper 60283

Proshop.dk Proshop.dk -35% 117 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -21% 142 kr Se
Legen.dk Legen.dk -17% 149 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 180 kr Se
LEGO.com LEGO.com 180 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Ferie-autocamper 60283

Drenge og piger kan rejse hen, hvor deres fantasi fører dem, med LEGO City legesættet Ferie-autocamper (60283). Legetøjscamperen er fyldt med realistiske detaljer, der inspirerer til fantasifuld rolleleg, såsom et møbleret interiør med lille køkken og sovepladser. Og med minifigurer af mor og far samt en sød babyfigur er scenen sat til endeløse campingeventyr for familien.

Kreativt og sjovt byggeri og leg for børn fra 5 år
Dette legetøjssæt indeholder en nem, trykt byggevejledning og Instructions PLUS. Denne interaktive byggeguide er en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets og indeholder zoom-, dreje- og visningsværktøjer, der virkelig gør LEGO byggeri til en leg!

Den kreative LEGO City verden
Byggesæt med LEGO City Fantastiske fartøjer er fremragende gaver til drenge og piger. Børn kan udforske alle typer seje fartøjer og kan skabe historier og scenarier, der skildrer virkeligheden på en sjov og spændende måde.

 • Børn kan rejse, hvorhen deres fantasi end fører dem, med det klassiske LEGO City legesæt Ferie-autocamper (60283), der er fyldt med realistiske detaljer, som inspirerer til sjov rolleleg i virkelighedens verden.
 • Hvad er der i æsken? Alt, hvad et barn skal bruge til skabe en fantastisk autocamper med masser af smarte detaljer, minifigurer af mor og far samt en nuttet babyfigur.
 • Den seje Ferie-autocamper har møbleret interiør, som omfatter bord, lille køkken og soveområde. Og med et sidepanel, der kan åbnes, samt aftageligt tag er der masser af plads til fysisk leg.
 • En uovertruffen gave til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 5 år, der elsker modelfartøjer og legetøj til rolleleg. Denne autocamper kræver kun meget grundlæggende byggeevner.
 • I bygget tilstand er ferie-autocamperen over 9 cm høj, 16 cm lang og 5 cm bred.
 • Tilbehøret omfatter en sej bæresele til minifigurerne, feltkomfur og pande samt madelementer af spejlæg og croissant.
 • Indeholderen trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartenheder. Denne interaktive byggeguide hjælper børn med at blive til mesterbyggere.
 • Eventyrlegesæt fra LEGO City Fantastiske fartøjer indeholder realistiske fartøjer og sjove figurer, der inspirerer til ubegrænset kreativ leg og samtidig hjælper børn med at styrke deres fysiske færdigheder og udvikle selvtillid.
 • Alle LEGO City komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • LEGO City klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Ferie-autocamper
SKU
60283
UPC
673419336369
Dele
190
Tema
LEGO City
LEGO pris
180 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.