LEGO Vejarbejdsvogn 60284

LEGO vejarbejde-legest til brn

lego 60284 vejarbejdsvogn
 • 58 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60284 SKU

Her er en sjov gave, der kan sætte gang i børns fantasi! LEGO City sættet Vejarbejdsvogn (60284) indeholder en frontlæsser med vippeskovl, trillebør, trafikkegler, vejarbejdsskilt og en skovl. Bare tilsæt minifiguren af en LEGO City vejarbejder og rottefiguren for at få timevis af fantasifuld leg. Sjov bygge- og legeoplevelse til børn fra 4 år. Dette 4+-byggelegetøj …

Læs mere...

Priser LEGO Vejarbejdsvogn 60284

Lego.com LEGO.com 70 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 73 kr Se
Legen.dk Legen.dk 99 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 100 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Vejarbejdsvogn 60284

Her er en sjov gave, der kan sætte gang i børns fantasi! LEGO City sættet Vejarbejdsvogn (60284) indeholder en frontlæsser med vippeskovl, trillebør, trafikkegler, vejarbejdsskilt og en skovl. Bare tilsæt minifiguren af en LEGO City vejarbejder og rottefiguren for at få timevis af fantasifuld leg.

Sjov bygge- og legeoplevelse til børn fra 4 år
Dette 4+-byggelegetøj omfatter en brugervenlig byggevejledning og et startklodselement – en delvist bygget bund, byggeriet kan starte fra. Og i den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets får børn også Instructions PLUS – en interaktiv byggeguide med fantastiske zoom-, dreje- og visningsværktøjer, der gør LEGO byggeri til en leg.

Om LEGO City Fantastiske fartøjer
Legesæt med LEGO City Fantastiske fartøjer rummer detaljerigt legetøj til lands, til vands og i luften, der sætter gang i fantasien. Børn kan udforske klassiske fartøjer og skabe historier og scenarier, der skildrer virkeligheden på en sjov og fantasifuld måde.

 • Her er en ideel introduktion til den spændende LEGO City verden. Dette legesæt er perfekt til drenge og piger fra 4 år og er designet til at inspirere til kreativ, selvstændig leg baseret på scenarier fra virkeligheden.
 • LEGO City legesættet Vejarbejdsvogn (60284) indeholder en frontlæsser, trillebør, trafikkegler, vejarbejdsskilt og en skovl samt en minifigur af en vejarbejder og en rottefigur.
 • Børn kan afspærre områder med vejarbejdsskiltet og trafikkeglerne, fylde og vippe frontlæsserens skovl og udspille sjove scenarier med minifiguren af en vejarbejder og rottefiguren.
 • Med LEGO City 4+-sæt kan børn og voksne opdage glæden ved at bygge og lege sammen. De medfølgende startklodser og enkle byggevejledninger styrker vigtige livsfærdigheder hos børn trin for trin.
 • I bygget tilstand er vognen over 8 cm høj, 8 cm lang og 6 cm bred.
 • Tilbehøret i sættet omfatter en sikkerhedshjelm.
 • Indeholder en nem 4+-byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartenheder. Denne interaktive byggeguide hjælper børn med at blive til mesterbyggere.
 • Sæt fra LEGO City Fantastiske fartøjer hjælper børn med at udvikle deres fysiske færdigheder og selvtillid med detaljerige bygninger, realistiske fartøjer og sjove figurer, der inspirerer til ubegrænset, selvstændig leg.
 • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO City klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at hvert eneste legesæt lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Vejarbejdsvogn
SKU
60284
EAN
5702016889604
Dele
58
Tema
LEGO City
LEGO pris
70 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.