LEGO Traktor 60287

Realistisk LEGO traktorlegetj

lego 60287 traktor
 • 148 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60287 SKU

Styrk børns kreativitet med LEGO City legesættet Traktor (60287). Dette seje traktorlegetøj omfatter masser af realistiske detaljer, bl.a. kæmpestore bagdæk, vipbar skovl og hævbar bom. Med minifigurer af landmand og datter, kaninfigur, 2 halmballer og en kasse grøntsager er scenen sat til sjove eventyr på gården. En en fin lille gave til drenge og piger fra …

Læs mere...

Priser LEGO Traktor 60287

Proshop.dk Proshop.dk -35% 117 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -19% 146 kr Se
Legen.dk Legen.dk -12% 159 kr Se
LEGO.com LEGO.com 180 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Traktor 60287

Styrk børns kreativitet med LEGO City legesættet Traktor (60287). Dette seje traktorlegetøj omfatter masser af realistiske detaljer, bl.a. kæmpestore bagdæk, vipbar skovl og hævbar bom. Med minifigurer af landmand og datter, kaninfigur, 2 halmballer og en kasse grøntsager er scenen sat til sjove eventyr på gården.

En en fin lille gave til drenge og piger fra 5 år
Dette LEGO sæt omfatter en nem byggevejledning. Du kan også downloade Instructions PLUS, en del af appen LEGO Byggevejledninger til smartenheder. Denne interaktive byggeguide med fantastiske zoom-, dreje- og visningsværktøjer hjælper spirende LEGO byggere med at blive mesterbyggere.

Fantastiske fartøjer fra LEGO City
LEGO City legesæt med Fantastiske fartøjer rummer realistiske fartøjer og maskiner samt sjove figurer, der inspirerer til fantasifuld rolleleg. Børn kan udforske deres yndlingsfartøjer til lands, til vands og i luften og samtidig udvikle deres fysiske færdigheder og styrke selvtilliden, mens de bygger ogleger.

 • Hjælp kreativiteten med at få godt vejgreb med det ikoniske LEGO City legesæt Traktor (60287), en imponerende introduktion til den spændende LEGO City verden. Ideelt til drenge og piger fra 5 år.
 • Hvad er der i æsken? Alt, hvad børn skal bruge til at skabe en sej legetøjstraktor med masser af realistiske detaljer, samt 2 halmballer, en kasse med grøntsagselementer, minifigurer af landmand og datter samt en kaninfigur.
 • LEGO City legetøjet Traktor (60287) har store bagdæk, en løfteskovl,der kan vippes, hævbar bom og førerhus til en minifigur. Børn kan kombinere det med andre LEGO legetøjssæt for at få sjov leg og lave seje opstillinger.
 • LEGO City traktorlegetøjet indgår i serien Fantastiske fartøjer og vil være en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til drenge og piger fra 5 år.
 • I bygget tilstand er traktoren over 10 cm høj, 17 cm lang og 7 cm bred.
 • Tilbehøret omfatter en kasse med græskar, æble og gulerødder samt 2 halmballer.
 • Indeholder en byggevejledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggeguide til børn. En del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartenheder.
 • Legetøj fra LEGO City Fantastiske fartøjer inspirerer til kreativ leg og hjælper børn med at styrke fysiske færdigheder og selvtilliden, mens de udforsker alle mulige fartøjer og scenarier, der afspejler virkeligheden på en sjov og spændende måde.
 • Alle LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er afensartet kvalitet, kompatible og sjove at bygge med – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Traktor
SKU
60287
UPC
673419336727
Dele
148
Tema
LEGO City
LEGO pris
180 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.