LEGO Stuntpark 60293

Cool stuntpark-legest til brn!

lego 60293 stuntpark
 • 170 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60293 SKU

LEGO City legesættet Stuntpark (60293) indeholder en svinghjulsdrevet motorcykel til spektakulære og actionfyldte stunts. Børn kan aktivere motorcyklen og sende den susende gennem en række fantastiske rekvisitter og udfordringer, og stuntmodulerne kan hurtigt ombygges til forskellige konkurrencer og shows. Byggelegetøj til børn fra 5 år. Dette legetøjssæt omfatter en brugervenlig, trykt byggevejledning og Instructions PLUS. Denne …

Læs mere...

Priser LEGO Stuntpark 60293

Lego.com LEGO.com 189 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 190 kr Se
Legen.dk Legen.dk 229 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 230 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 270 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Stuntpark 60293

LEGO City legesættet Stuntpark (60293) indeholder en svinghjulsdrevet motorcykel til spektakulære og actionfyldte stunts. Børn kan aktivere motorcyklen og sende den susende gennem en række fantastiske rekvisitter og udfordringer, og stuntmodulerne kan hurtigt ombygges til forskellige konkurrencer og shows.

Byggelegetøj til børn fra 5 år
Dette legetøjssæt omfatter en brugervenlig, trykt byggevejledning og Instructions PLUS. Denne interaktive byggeguide er en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets og indeholder zoom-, dreje- og visningsværktøjer, der gør det til en leg at bygge sættet.

Den inspirerende LEGO City verden
LEGO City Stuntz-sæt gør børn til hovedpersoner i handlingen med svinghjulsdrevne motorcykler, seje køretøjer, realistiske rammer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld leg baseret på virkeligheden. Kombiner legesæt fra det actionfyldte LEGO City Stuntz-univers for at få endnu mere sjov og spænding!

 • Sæt scenen for spændende og actionfyldt leg med LEGO City legesættet Stuntpark (60293), der omfatter en svinghjulsdrevet stuntmotorcykel og masser af rekvisitter og udfordringer til fantastiske forestillinger.
 • Hvad er der i æsken? Alt, hvad børn behøver for at lave en modulopbygget stuntpark med 2 startramper, forhindringer, flammer, edderkoppebur og en svinghjulsdrevet stuntmotorcykel, samt en minifigur af Tread Octane fra LEGO City tv-serien.
 • Børn kan aktivere den svinghjulsdrevne stuntmotorcykel og udføre fantastiske stunts. Legesættet kan også kombineres med andre fra LEGO City Stuntz-sortimentet for at lave endnu større events og forestillinger!
 • En inspirerende gaveidé til fødselsdag eller andre anledninger til børn fra 5 år. Sættet kræver kun meget grundlæggende byggeevner, så børn kan komme i gang på ingen tid!
 • I færdigbygget tilstand er stuntparken over 10 cm høj, 30 cm bred og 13,5 cm dyb.
 • Ingen brug for batterier – sættet drives af svinghjulsteknologi og børns fantasi.
 • Indeholder trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartenheder. Denne interaktive byggeguide hjælper børn med at blive til mesterbyggere.
 • LEGO City Stuntz-sæt gør børn til hovedpersoner i handlingen med svinghjulsdrevne motorcykler, realistiske rammer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld leg baseret på virkeligheden.
 • Alle LEGO City komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible,passer perfekt sammen og er nemme at skille af hver gang.
 • LEGO City klodser bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Stuntpark
SKU
60293
EAN
5702016911961
Dele
170
Tema
LEGO City
LEGO pris
189 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.