LEGO Stuntshow-lastbil 60294

Actionfyldt stuntshow-sjov!

lego 60294 stuntshow lastbil
 • 420 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60294 SKU

LEGO City legesættet Stuntshow-lastbil (60294) i topkvalitet er fyldt med funktioner og detaljer til actionfyldt leg, bl.a en svinghjulsdrevet stuntmotorcykel, der kan udføre spektakulære spring. Børn kan aktivere motorcyklen og sende den afsted fra rampen for at ramme målskiven og smide klovnen ned i vandbassinet. Med 4 minifigurer, bl.a. 3 karakterer fra tv-serien LEGO City …

Læs mere...

Priser LEGO Stuntshow-lastbil 60294

Legen.dk Legen.dk -20% 399 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -16% 420 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk -5% 473 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 500 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Stuntshow-lastbil 60294

LEGO City legesættet Stuntshow-lastbil (60294) i topkvalitet er fyldt med funktioner og detaljer til actionfyldt leg, bl.a en svinghjulsdrevet stuntmotorcykel, der kan udføre spektakulære spring. Børn kan aktivere motorcyklen og sende den afsted fra rampen for at ramme målskiven og smide klovnen ned i vandbassinet. Med 4 minifigurer, bl.a. 3 karakterer fra tv-serien LEGO City Adventures, er der alt, hvad børn behøver for for at kickstarte den sjove leg!

Bygge- og legesjov for børn fra 6 år
Legetøjet indeholder trykt byggeguide og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger med zoom-, dreje- og visningsværktøjer, der gør byggeprocessen levende.

Den inspirerende LEGO City verden
LEGO City Stuntz-sæt gør børn til hovedpersoner i handlingen med svinghjulsdrevne motorcykler, seje køretøjer, realistiske rammer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld leg baseret på virkeligheden. Kombiner legesæt fra LEGO City Stuntz-universet for at få endnu mere spænding!

 • Sæt scenen for actionfyldt leg med det førsteklasses LEGO City legesæt Stuntshow-lastbil (60294), der omfatter en svinghjulsdrevet stuntmotorcykel og sjove rekvisitter, som kan bruges til at udføre fantastiske stunts.
 • Hvad er der i æsken? Alt, hvad børn behøver for at bygge en kæmpe lastbil med plads til start- og landingsramper, fungerende falde-i-vandet-tank, svinghjulsdrevet stuntmotorcykel, 4 minifigurer med tilbehør og meget mere.
 • Det fantastiske lastbilsæt indeholder alt, hvad der skal til for at iscenesætte spændende stuntevents. Børn kan aktivere og starte stuntmotorcyklen for at udløse vandbassin-funktionen og udføre spektakulære spring og landinger.
 • En imponerende gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 6 år. Kombiner sættet med andre sæt fra LEGO City Stuntz-sortimentet, og skab endnu mere spektakulære og actionfyldte stunts!
 • I færdigbygget tilstand er den seje Stuntshow-lastbil over 16 cm høj, 48 cm lang og 7 cm bred.
 • Ingen brug for batterier. Stuntmotorcyklen i dette legesæt med lastbil drives af svinghjulsteknologi – alt andet drives af børns fantasi!
 • Omfatter trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartenheder. Denne trinvise, interaktive guide gør LEGO byggeri til en leg.
 • LEGO City Stuntz-sæt gør børn til hovedpersoner i handlingen med svinghjulsdrevne motorcykler, realistiske rammer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld leg baseret på virkeligheden.
 • Alle LEGO City komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille af hver gang.
 • LEGO City klodser bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Stuntshow-lastbil
SKU
60294
EAN
5702016912579
Dele
420
Tema
LEGO City
LEGO pris
499 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.