LEGO Stuntshow-arena 60295

Fantastisk legest med Stuntshow-arena til brn!

lego 60295 stuntshow arena
 • 668 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60295 SKU

LEGO City legesættet Stuntpark (60295) indeholder en svinghjulsdrevet motorcykel og rekvisitter til spektakulære og actionfyldte stunts. Børn kan sende motorcyklen gennem en ildring, udføre backflips og stunts med 2 seje monstertrucks og nemt ombygge stuntmodulerne til forskellige forestillinger. Sættet indeholder 6 minifigurer, bl.a. 3 karakterer fra LEGO City tv-serien. En bygge- og legeoplevelse for børn fra …

Læs mere...

Priser LEGO Stuntshow-arena 60295

Proshop.dk Proshop.dk -5% 599 kr Se
Lego.com LEGO.com 629 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 647 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 900 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Stuntshow-arena 60295

LEGO City legesættet Stuntpark (60295) indeholder en svinghjulsdrevet motorcykel og rekvisitter til spektakulære og actionfyldte stunts. Børn kan sende motorcyklen gennem en ildring, udføre backflips og stunts med 2 seje monstertrucks og nemt ombygge stuntmodulerne til forskellige forestillinger. Sættet indeholder 6 minifigurer, bl.a. 3 karakterer fra LEGO City tv-serien.

En bygge- og legeoplevelse for børn fra 6 år
Sættet Stuntshow-arena indeholder trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets. Denne interaktive guide med zoom-, dreje- og visningsværktøjer gør i sandhed LEGO byggeri til en leg.

Gør børn til showets stjerner!
LEGO City Stuntz-sæt gør børn til hovedpersoner i handlingen med svinghjulsdrevne motorcykler, seje køretøjer, realistiske rammer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld leg. Kombiner med andre sæt fra det actionfyldte LEGO City Stuntz-univers for at få endnu mere sjov og spænding!

 • Sæt scenen for actionfyldt leg med LEGO City legesættet Stuntshow-arena (60295) – fyldt med spændende rekvisitter og udfordringer til seje konkurrencer og forestillinger, der vil begejstre publikum.
 • Hvad er der i æsken? Alt, hvad børn behøver for at bygge 2 monstertrucks, 2 biler med tage, der kan kollapse, en ildring, startramper, svinghjulsdrevet stuntmotorcykel, pølsebod, sejrsskammel, 6 minifigurer og meget mere.
 • Børn kan iscenesætte fantastiske forestillinger og konkurrencer med en svinghjulsdrevet stuntmotorcykel og 2 bilknusende monstertrucks. Kombiner sættet med andre sæt fra LEGO City Stuntz-sortimentet for at få endnu mere sjov!
 • En imponerende gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn og stuntfans fra 6 år.
 • I færdigbygget tilstand er monstertrucken over 11 cm høj, 14 cm lang og 9 cm bred.
 • Ingen brug for batterier. Stuntshow-arenaen drives af svinghjulsteknologi og børns fantasi.
 • Indeholder trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartenheder. Denne interaktive byggeguide hjælper børn med at blive til mesterbyggere.
 • LEGO City Stuntz-sæt gør børn til hovedpersoner i handlingen med seje legetøjsfartøjer og sjove figurer, der inspirerer til fantasifulde historier og leg baseret på scenarier fra virkeligheden.
 • Alle LEGO City komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille af hver gang.
 • LEGO City klodser bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Stuntshow-arena
SKU
60295
EAN
5702016912548
Dele
668
Tema
LEGO City
LEGO pris
629 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.