LEGO Wheelie-stuntmotorcykel 60296

Wheelie-stuntmotorcykelst med LEGO City tv-helten Raze!

lego 60296 wheelie stuntmotorcykel
 • 14 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60296 SKU

Børn kan nyde timevis af actionfyldt sjov med det svinghjulsdrevne LEGO City legesæt Wheelie-stuntmotorcykel (60296), som indeholder en cool motorcykel, der kan udføre fantastiske wheelies og højtflyvende stunts. Bare tilføj den frygtløse karakter Raze fra tv-serien LEGO City Adventures, så er scenen sat til spektakulære og hæsblæsende stuntshows! Designet til drenge og piger fra 5 år. …

Læs mere...

Priser LEGO Wheelie-stuntmotorcykel 60296

Lego.com LEGO.com 49 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk 68 kr Se
Legen.dk Legen.dk 69 kr Se
Legbilligt.dk Legbilligt.dk 69 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 70 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Wheelie-stuntmotorcykel 60296

Børn kan nyde timevis af actionfyldt sjov med det svinghjulsdrevne LEGO City legesæt Wheelie-stuntmotorcykel (60296), som indeholder en cool motorcykel, der kan udføre fantastiske wheelies og højtflyvende stunts. Bare tilføj den frygtløse karakter Raze fra tv-serien LEGO City Adventures, så er scenen sat til spektakulære og hæsblæsende stuntshows!

Designet til drenge og piger fra 5 år
Dette legesæt til børn indeholder brugervenlig byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets. Denne interaktive byggeguide med zoom-, dreje- og visningsværktøjer gør i sandhed LEGO byggeri til en leg.

Gør børn til showets stjerner!
LEGO City Stuntz-legesæt gør børn til hovedpersoner i handlingen med svinghjulsdrevne motorcykler, seje køretøjer, realistiske rammer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld leg baseret på virkeligheden. Børn kan også kombinere flere LEGO City Stuntz-sæt for at få endnu mere actionfyldt sjov og spænding!

 • Introducer børn fra 5 år til den spændende verden af LEGO City Stuntz-legetøj med dette legesæt, der omfatter en svinghjulsdrevet stuntmotorcykel og den frygtløse figur Raze fra LEGO City tv-serien.
 • Hvad er der i æsken? Alt, hvad børn behøver for at bygge en supercool, svinghjulsdrevet stuntmotorcykel, der kan lave fantastiske wheelies, samt en minifigur af karakteren Raze fra tv-serien LEGO City Adventures.
 • Børn kan skubbe stuntmotorcyklen for at aktivere svinghjulet og derefter sende denafsted for at lave fantastiske wheelies og luftmanøvrer.
 • LEGO City sættet Wheelie-stuntmotorcykel er en perfekt gave til fødselsdag eller andre anledninger til børn, der elsker actionlegetøj.
 • I færdigbygget tilstand er den seje Wheelie-stuntmotorcykel over 3 cm høj, 7 cm lang og mindre end 2 cm bred.
 • Kombiner stuntmotorcyklen i dette legesæt med andre sæt fra LEGO City Stuntz-sortimentet, og få endnu flere sjove figurer og spektakulære stuntshows!
 • Indeholder trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggeguide, der i sandhed gør LEGO byggeri til en leg. En del af den gratis app LEGO Byggevejledninger.
 • LEGO City Stuntz-sæt gør børn til hovedpersoner i handlingen med seje legetøjsfartøjer og sjove figurer, der inspirerer til fantasifulde historier og leg baseret på scenarier fra virkeligheden.
 • Alle LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og sjove at bygge med – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Wheelie-stuntmotorcykel
SKU
60296
EAN
5702016912203
UPC
673419339087
Dele
14
Tema
LEGO City
LEGO pris
49 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.