LEGO Wheelie-stuntmotorcykel 60296

Wheelie-stuntmotorcykelst med LEGO City tv-helten Raze!

lego 60296 wheelie stuntmotorcykel
 • 14 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60296 SKU

Børn kan nyde timevis af actionfyldt sjov med det svinghjulsdrevne LEGO City legesæt Wheelie-stuntmotorcykel (60296), som indeholder en cool motorcykel, der kan udføre fantastiske wheelies og højtflyvende stunts. Bare tilføj den frygtløse karakter Raze fra tv-serien LEGO City Adventures, så er scenen sat til spektakulære og hæsblæsende stuntshows! Designet til drenge og piger fra 5 år. …

Læs mere...

Priser LEGO Wheelie-stuntmotorcykel 60296

Proshop.dk Proshop.dk -19% 57 kr Se
Legen.dk Legen.dk -1% 69 kr Se
Legbilligt.dk Legbilligt.dk -1% 69 kr Se
Kids-world.dk Kids-world.dk 70 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 70 kr Se
Lego.com LEGO.com 70 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Wheelie-stuntmotorcykel 60296

Børn kan nyde timevis af actionfyldt sjov med det svinghjulsdrevne LEGO City legesæt Wheelie-stuntmotorcykel (60296), som indeholder en cool motorcykel, der kan udføre fantastiske wheelies og højtflyvende stunts. Bare tilføj den frygtløse karakter Raze fra tv-serien LEGO City Adventures, så er scenen sat til spektakulære og hæsblæsende stuntshows!

Designet til drenge og piger fra 5 år
Dette legesæt til børn indeholder brugervenlig byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets. Denne interaktive byggeguide med zoom-, dreje- og visningsværktøjer gør i sandhed LEGO byggeri til en leg.

Gør børn til showets stjerner!
LEGO City Stuntz-legesæt gør børn til hovedpersoner i handlingen med svinghjulsdrevne motorcykler, seje køretøjer, realistiske rammer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld leg baseret på virkeligheden. Børn kan også kombinere flere LEGO City Stuntz-sæt for at få endnu mere actionfyldt sjov og spænding!

 • Introducer børn fra 5 år til den spændende verden af LEGO City Stuntz-legetøj med dette legesæt, der omfatter en svinghjulsdrevet stuntmotorcykel og den frygtløse figur Raze fra LEGO City tv-serien.
 • Hvad er der i æsken? Alt, hvad børn behøver for at bygge en supercool, svinghjulsdrevet stuntmotorcykel, der kan lave fantastiske wheelies, samt en minifigur af karakteren Raze fra tv-serien LEGO City Adventures.
 • Børn kan skubbe stuntmotorcyklen for at aktivere svinghjulet og derefter sende denafsted for at lave fantastiske wheelies og luftmanøvrer.
 • LEGO City sættet Wheelie-stuntmotorcykel er en perfekt gave til fødselsdag eller andre anledninger til børn, der elsker actionlegetøj.
 • I færdigbygget tilstand er den seje Wheelie-stuntmotorcykel over 3 cm høj, 7 cm lang og mindre end 2 cm bred.
 • Kombiner stuntmotorcyklen i dette legesæt med andre sæt fra LEGO City Stuntz-sortimentet, og få endnu flere sjove figurer og spektakulære stuntshows!
 • Indeholder trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggeguide, der i sandhed gør LEGO byggeri til en leg. En del af den gratis app LEGO Byggevejledninger.
 • LEGO City Stuntz-sæt gør børn til hovedpersoner i handlingen med seje legetøjsfartøjer og sjove figurer, der inspirerer til fantasifulde historier og leg baseret på scenarier fra virkeligheden.
 • Alle LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og sjove at bygge med – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Wheelie-stuntmotorcykel
SKU
60296
UPC
673419339087
Dele
14
Tema
LEGO City
LEGO pris
70 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.