LEGO Nedrivnings-stuntmotorcykel 60297

Sjov p stuntmotorcykel for brn med LEGO City tv-helten Wallop!

lego 60297 nedrivnings stuntmotorcykel
 • 12 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60297 SKU

Boost børns leg med det svinghjulsdrevne LEGO City legesæt Nedrivnings-stuntmotorcykel (60297), der indeholder en lynhurtig stuntmotorcykel og vovehalsen Wallop fra tv-serien LEGO City Adventures – en perfekt kombination, der vil begejstre publikum med et spændende og actionfyldt stuntshow. Sjov for drenge og piger fra 5 år. Dette LEGO sæt indeholder en trinvis byggevejledning i æsken. Du …

Læs mere...

Priser LEGO Nedrivnings-stuntmotorcykel 60297

Proshop.dk Proshop.dk -26% 52 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -19% 57 kr Se
Legen.dk Legen.dk -1% 69 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 70 kr Se
LEGO.com LEGO.com 70 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Nedrivnings-stuntmotorcykel 60297

Boost børns leg med det svinghjulsdrevne LEGO City legesæt Nedrivnings-stuntmotorcykel (60297), der indeholder en lynhurtig stuntmotorcykel og vovehalsen Wallop fra tv-serien LEGO City Adventures – en perfekt kombination, der vil begejstre publikum med et spændende og actionfyldt stuntshow.

Sjov for drenge og piger fra 5 år
Dette LEGO sæt indeholder en trinvis byggevejledning i æsken. Du kan også gå online og downloade Instructions PLUS, en del af appen LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets. Denne interaktive byggeguide med zoom-, dreje- og visningsværktøjer hjælper spirende byggere med at blive mesterbyggere.

Gør børn til showets stjerner!
LEGO City Stuntz-sæt gør børn til hovedpersoner i handlingen med svinghjulsdrevne motorcykler, seje køretøjer, realistiske rammer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld leg baseret på virkeligheden. Kombiner sættene fra LEGO City Stuntz-sortimentet for at lave endnu større og iøjnefaldende stuntshows!

 • Skru op for actionlegen med LEGO City byggesættet Nedrivnings-stuntmotorcykel (60297), der omfatter en svinghjulsdrevet motorcykel og stunt-vovehalsen Wallop fra LEGO City tv-serien.
 • Hvad er der i æsken? Alt, hvad børn behøver for at bygge en fantastisk, svinghjulsdrevet stuntmotorcykel, samt en minifigur af vovehalsen Wallop fra tv-serien LEGO City Adventures.
 • Børn kan skubbe stuntmotorcyklen for at aktivere svinghjulet og derefter slippe den afsted på mursmadrende stunts og vilde luftmanøvrer!
 • LEGO City sættet Nedrivnings-stuntmotorcykel vil være en perfekt gaveidé til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til stuntfans og børn fra 5 år.
 • I færdigbygget tilstand er den seje Nedrivnings-stuntmotorcykel over 3 cm høj, 6 cm lang og mindre end 2 cm bred.
 • Kombiner legesættet Nedrivnings-stuntmotorcykel med andre sæt fra LEGO City Stuntz-sortimentet, og skab endnu flere actionfyldte stuntshows.
 • Indeholder trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggeguide til børn. En del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartenheder.
 • LEGO City Stuntz-sæt gør børn til hovedpersoner i handlingen med seje legetøjsfartøjer og sjove figurer, der inspirerer til fantasifulde historier og leg baseret på scenarier fra virkeligheden.
 • Alle LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og sjove at bygge med – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Nedrivnings-stuntmotorcykel
SKU
60297
Dele
12
Tema
LEGO City
LEGO pris
70 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.