LEGO Stuntkonkurrence 60299

Spndende legest med stuntkonkurrence til brn!

lego 60299 stuntkonkurrence
 • 73 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60299 SKU

Børn, der godt kan lide at konkurrere, vil elske byggesættet LEGO City Stuntkonkurrence (60299), der omfatter 2 svinghjulsdrevne motorcykler, som kan udføre fantastiske wheelies og højtflyvende stunts. Børn får også en startrampe, der kan ombygges, og en stuntbane med ildring. Bare tilføj minifigurerne af køreren og LEGO City tv-helten Duke DeTain for at opleve spektakulær …

Læs mere...

Priser LEGO Stuntkonkurrence 60299

Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Legen.dk Legen.dk 139 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 161 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 180 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 180 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Stuntkonkurrence 60299

Børn, der godt kan lide at konkurrere, vil elske byggesættet LEGO City Stuntkonkurrence (60299), der omfatter 2 svinghjulsdrevne motorcykler, som kan udføre fantastiske wheelies og højtflyvende stunts. Børn får også en startrampe, der kan ombygges, og en stuntbane med ildring. Bare tilføj minifigurerne af køreren og LEGO City tv-helten Duke DeTain for at opleve spektakulær stuntaction!

Digital byggevejledning til børn fra 5 år
Legesættet indeholder trinvis, trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets. Denne interaktive byggeguide med zoom-, dreje- og visningsværktøjer gør LEGO byggeri til en leg.

Sejt legetøj til børn
LEGO City Stuntz-sæt gør børn til hovedpersoner i handlingen med svinghjulsdrevne motorcykler, realistiske rammer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld leg baseret på virkeligheden. Kombiner legesæt fra LEGO City Stuntz-universet for at lave endnu større og iøjnefaldende stuntshows!

 • Børn kan nyde actionfyldt sjov med LEGO City byggesættet Stuntkonkurrence (60299), der omfatter 2 svinghjulsdrevne motorcykler, en stuntbane og 2 kørere, bl.a. en figur fra LEGO City tv-serien.
 • Hvad er der i æsken? En ildring, et højdejusterbart tårn, LEGO flammer, der kan bygges, 2 svinghjulsdrevne stuntmotorcykler og 2 kørerminifigurer, bl.a. Duke DeTain fra LEGO City tv-serien.
 • Børn kan aktivere de svinghjulsdrevne stuntmotorcykler, starte fra rampen og derefter svæve gennem ildringen.Derefter kan de forlænge springet og gøre ringen højere for at gøre stuntet sværere!
 • En cool gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til et eller flere børn fra 5 år. Sættet kan kombineres med andre fra LEGO City Stuntz-sortimentet for at skabe endnu mere actionfyldte konkurrencer og sjove stuntshows!
 • I færdigbygget tilstand er legesættet LEGO City Stuntkonkurrence over 24 cm højt, 22 cm bredt og 11 cm dybt.
 • Ingen brug for batterier – sættet drives af børns fantasi og af svinghjulsteknologi!
 • Indeholder trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartenheder. Denne interaktive byggeguide hjælper børn med at blive til mesterbyggere.
 • LEGO City Stuntz-byggesæt gør børn til hovedpersoner i handlingen med seje legetøjsfartøjer og sjove figurer, der inspirerer til fantasifulde historier og kreativ leg baseret på scenarier fra virkeligheden.
 • Alle LEGO City komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre,at de er kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille af hver gang.
 • LEGO City klodser bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Stuntkonkurrence
SKU
60299
EAN
5702016911602
Dele
73
Tema
LEGO City
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.