LEGO Vildtrednings-ATV 60300

Sjovt dyreredningsst til brn

lego 60300 vildtrednings atv
 • 74 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60300 SKU

Introducer kommende naturforskere til naturens vidundere med det inspirerende LEGO City byggesæt Vildtrednings-ATV (60300), der omfatter et cool terrængående køretøj (ATV) med vippestyring, udstyret med gribeværktøj og drone, samt en lille savannescene. Bare tilføj forskeren, aberne og den sorte skorpion for at opleve spændende eventyr med dyreredning. Fantastisk bygge- og legeoplevelse for børn. Dette byggesæt indeholder …

Læs mere...

Priser LEGO Vildtrednings-ATV 60300

Lego.com LEGO.com 70 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 90 kr Se
Legen.dk Legen.dk 99 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 100 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 100 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Vildtrednings-ATV 60300

Introducer kommende naturforskere til naturens vidundere med det inspirerende LEGO City byggesæt Vildtrednings-ATV (60300), der omfatter et cool terrængående køretøj (ATV) med vippestyring, udstyret med gribeværktøj og drone, samt en lille savannescene. Bare tilføj forskeren, aberne og den sorte skorpion for at opleve spændende eventyr med dyreredning.

Fantastisk bygge- og legeoplevelse for børn
Dette byggesæt indeholder en nem byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets. Denne interaktive byggeguide med zoom-, dreje- og visningsværktøjer gør unge LEGO byggere til mesterbyggere!

Den spændende LEGO City verden
LEGO City byggesæt med dyretema gør børn til hovedpersoner i handlinger med ikoniske dyr, realistiske scener, seje fartøjer og inspirerende figurer, der stimulerer til kreativ leg baseret på virkeligheden.

 • LEGO City Vildtrednings-ATV (60300) med sjove figurer af dyr og naturforsker, en styrbar ATV og en lille savannescene er perfekt til spirende eventyrere fra 5 år.
 • Hvad er der i æsken? Alt hvad børn behøver for at bygge en styrbar ATV med gribeværktøj og drone samt elementer i form af træ, banan og pølle, en minifigur af en naturforsker, 2 abefigurer og en skorpionfigur.
 • Børn kan vippe legetøjs-ATV'en for at styre til venstre og højre, bruge gribeværktøjet til at flytte skorpionen og udspille sjove dyreredningshistorier med dette kreative byggesæt.
 • En perfekt gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til dyreelskere. Børn kan også kombinere dette byggesæt med andre fra LEGO City Vilde dyr-sortimentet og opleve endnu mere action og eventyr.
 • I færdigbygget tilstand er Vildrednings-ATV'en over 4 cm høj, 7 cm lang og 5 cm bred, så der er masser af plads til minifiguren af naturforskeren og til dronen og gribeværktøjet.
 • Bruger ingen batterier. Dette byggesæt drives af spirende eventyrere med stor fantasi.
 • Indeholder en nem byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartenheder. Denne interaktive byggeguide hjælper børn med at blive til mesterbyggere.
 • LEGO City Vilde dyr-byggesæt gør børn til hovedpersoner i handlingen og hjælper dem med at udvikle selvtillid og vigtige færdigheder for livet, når de udspiller spændende historier og scenarier, der afspejler livet på en sjov måde.
 • Er du på udkig efter et børnelegetøj i høj kvalitet? Alle LEGO City komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • Sikkerheden kommer altid i forreste række. LEGO City klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Vildtrednings-ATV
SKU
60300
EAN
5702016911916
UPC
673419338721
Dele
74
Tema
LEGO City
LEGO pris
70 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.