LEGO Vildtredningsaktion 60302

Actionfyldt st med vildtredningseventyr til brn

lego 60302 vildtredningsaktion
 • 525 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60302 SKU

LEGO City Vildtredningsaktion (60302) indeholder flere modeller og er fyldt med fantastiske detaljer og funktioner, bl.a. en cool helikopter med kranspil, bæltekøretøj, savannescene med jordskredsfunktion og en dyrlægestation. Bare tilføj de medfølgende elefanter, krokodiller, abe og redningshold for at opleve timevis af sjove og spændende dyreredningsmissioner. En fantastisk bygge- og legeoplevelse for børn fra 6 år. …

Læs mere...

Priser LEGO Vildtredningsaktion 60302

Proshop.dk Proshop.dk -6% 525 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -3% 541 kr Se
Lego.com LEGO.com 559 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 599 kr Se
Legbilligt.dk Legbilligt.dk 599 kr Se
Legen.dk Legen.dk 649 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 650 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Vildtredningsaktion 60302

LEGO City Vildtredningsaktion (60302) indeholder flere modeller og er fyldt med fantastiske detaljer og funktioner, bl.a. en cool helikopter med kranspil, bæltekøretøj, savannescene med jordskredsfunktion og en dyrlægestation. Bare tilføj de medfølgende elefanter, krokodiller, abe og redningshold for at opleve timevis af sjove og spændende dyreredningsmissioner.

En fantastisk bygge- og legeoplevelse for børn fra 6 år
Dette LEGO City sæt indeholder en nem byggevejledning i æsken. Du kan også downloade Instructions PLUS, en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets. Denne interaktive byggeguide med zoom-, dreje- og visningsværktøjer gør hurtigt børn til mesterbyggere!

Gør børn til hovedpersoner i handlingen
LEGO City byggesæt med dyretema omfatter ikoniske dyr, realistiske scener, seje fartøjer og inspirerende figurer, der stimulerer til fantasifuld leg. Børn bliver hverdagshelte i historier og scenarier, der afspejler livet på en sjov og spændende måde.

 • Byggesættet LEGO City Vildtredningsaktion (60302) er fyldt med spændende funktioner og detaljer, ikoniske dyrefigurer og inspirerende figurer, der sikrer endeløs leg med vildtredningsmissioner.
 • Indeholder alt, hvad børn skal bruge til at bygge en helikopter med kranspil, bæltekøretøj, dyrlægestation og savannescene med jordskredsfunktion og desuden figurer af elefant, elefantunge, krokodille og 2 aber samt 4 minifigurer.
 • Børn kan trykke på en udløser for at aktivere træ- og stenskredet. Helikopteren har et fungerende kranspil, drejelige rotorer og lastrum. Bæltekøretøjet har en aftagelig hejsekæde og opbevaringsrum.
 • Suveræn gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 6 år. Byggesættet kan også kombineres med andre fra LEGO City Vilde dyr-sortimentet for at skabe endnu mere action og eventyr.
 • Helikopteren med kranspil i byggesættet LEGO City Vildtredningsaktion er over 12 cm høj, 35 cm lang og 31 cm bred.
 • LEGO tilbehøret omfatter forstørrelsesglas, banan, gipsbandage til en abe, kop, diverse laboratorieudstyr og et krokodilleæg.
 • Indeholder en nem byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartenheder. Denne interaktive byggeguide hjælper børn med at blive til mesterbyggere.
 • LEGO City Vilde dyr-byggesæt gør børn til hovedpersoner i handlingen og hjælper dem med at udvikle selvtillid og vigtige færdigheder for livet, når de udspiller historier og scenarier, der afspejler livet på en sjov og spændende måde.
 • Alle LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og sjove at bygge med.
 • LEGO City klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Vildtredningsaktion
SKU
60302
EAN
5702016911930
UPC
673419339254
Dele
525
Tema
LEGO City
LEGO pris
559 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.