LEGO 60303 City julekalender

Sjælden

En julekalender fyldt med LEGO overraskelser!

lego 60303 city julekalender
 • 349 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60303 SKU

Mærk spændingen, mens julen nærmer sig, med legesættet LEGO City julekalender (60303). Børn kan tælle ned til den store dag med sjove minimodeller, populære figurer fra tv-serien LEGO City Adventures og sejt tilbehør. Bare fold den snedækkede legemåtte med bymotiv ned, så er scenen sat til endeløse fantasifulde eventyr. Sjove modeller, der er hurtige og nemme …

Læs mere...

Priser LEGO 60303 City julekalender

Dette produkt er udsolgt

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO 60303 City julekalender

Mærk spændingen, mens julen nærmer sig, med legesættet LEGO City julekalender (60303). Børn kan tælle ned til den store dag med sjove minimodeller, populære figurer fra tv-serien LEGO City Adventures og sejt tilbehør. Bare fold den snedækkede legemåtte med bymotiv ned, så er scenen sat til endeløse fantasifulde eventyr.

Sjove modeller, der er hurtige og nemme at bygge
LEGO City julekalenderen er en perfekt gave til børn fra 5 år. Med hver lille overraskelse følger brugervenlig byggevejledning, der sikrer, at selv nye LEGO byggere kan nyde en sjov bygge- og legeoplevelse.

Cool julelegetøj til børn
LEGO City julekalendere er fulde af inspiration, julespænding og vidunderlige overraskelser til børn, der elsker kreativ leg. Modellerne, figurerne fra tv-serien LEGO City Adventures og tilbehøret i denne kalender kan også kombineres med eksisterende LEGO legetøj for at få endnu mere sjov.

 • Børn fra 5 år kan nyde fantasifuld leg hver dag i december med den seje LEGO City julekalender (60303) – sprængfyldt med fantastiske minimodeller, sjove LEGO City tv-figurer og cool tilbehør.
 • Indeholder minifigurer af karaktererne Top Hat Tom, Bob, Betty, Sam Grizzled, Shirley Keeper og Fendrich fra tv-serien LEGO City Adventures, samt en Duke DeTain-snemand, der kan bygges, og en snedækket legemåtte med bymotiv.
 • Børn kan tælle ned til den store dag med cool modeller, sjove minifigur-karaterer og en legemåtte, der kan foldes ned, og hvor de kan udspille deres egne festlige LEGO City eventyr.
 • Er du på udkig efter en cool gave til børn fra 5 år? Denne julekalender er ideel til fans af tv-serien LEGO City Adventures og børn, der elsker sejt legetøj og kreativ leg.
 • Æsken med LEGO City julekalenderen er over 26 cm høj, 38 cm bred og 7 cm dyb.
 • Bruger ikke batterier! LEGO modellerne og figurerne i denne julekalender drives af små børn med stor fantasi, så julelegen kan starte med det samme – hver dag!
 • Med alle overraskelserne i LEGO City-julekalenderen følger brugervenlig byggevejledning, trykt på indersiden af hver kalenderlåge, så selv nye byggere kan nyde oplevelsen af at bygge deres eget legetøj.
 • De festlige LEGO City julesæt omfatter farverige minimodeller og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld rolleleg og hjælper børn med at udvikle deres fysiske og kreative færdigheder.
 • Alle LEGO klodser fremstilles i henhold til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er ensartede, kompatible og sjove at bygge med – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO City byggesæt testes omhyggeligt for at sikre, at alle legesæt lever op til strenge sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO City julekalender
SKU
60303
EAN
5702016911619
Dele
349
Tema
LEGO City
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
200 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.