LEGO Vejplader 60304

Forbind og udvid brns LEGO City kreationer

lego 60304 vejplader
 • 112 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60304 SKU

LEGO City byggesættet Vejplader (60304) giver en realistisk baggrund for børns fantasifulde leg med selvlysende legetøj i form af gadelygter, trafiklys, vejskilte, vejbanestriber, fartbump, en fodgængerovergang, træer og grønne områder. Børn kan placere vejpladerne, som de vil, bygge en by omkring dem og forbinde dem med andre LEGO byggesæt med vejplader for at udvide deres …

Læs mere...

Priser LEGO Vejplader 60304

Proshop.dk Proshop.dk -28% 130 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -23% 139 kr Se
Legen.dk Legen.dk -17% 149 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 180 kr Se
LEGO.com LEGO.com 180 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Vejplader 60304

LEGO City byggesættet Vejplader (60304) giver en realistisk baggrund for børns fantasifulde leg med selvlysende legetøj i form af gadelygter, trafiklys, vejskilte, vejbanestriber, fartbump, en fodgængerovergang, træer og grønne områder. Børn kan placere vejpladerne, som de vil, bygge en by omkring dem og forbinde dem med andre LEGO byggesæt med vejplader for at udvide deres by!En oplagt gave til LEGO City fans fra 5 årLegetøjssættet LEGO City Vejplader indeholder en brugervenlig byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledniner til smartphones og tablets. Denne interaktive byggeguide med zoom-, dreje- og visningsværktøjer hjælper hurtigt unge LEGO byggere med at blive mesterbyggere.Inspirerende legetøj til drenge og pigerLEGO City byggesæt stimulerer til åben, kreativ rolleleg med detaljerige bygninger, realistiske legetøjsfartøjer og sjove figurer, der rummer en fornøjelig og sjov legeoplevelse baseret på virkeligheden.

 • Børn kan føje en realistisk kulisse til deres LEGO leg med LEGO City byggesættet Vejplader (60304). Det perfekte udgangspunkt for en fantastisk bygge- og legeoplevelse.
 • Hvad er der i æsken? Børn får 5 LEGO Vejplader med trafikbanestriber, fartbump og en fodgængerovergang, samt selvlysende gadelygter, legetøjstrafiklys, vejskilte, træer og grønne områder.
 • Børn kan skabe en realistisk LEGO vejscene med masser af autentiske detaljer og forbinde sættet med andre LEGO City byggesæt, der indeholder vejplader, og dermed udvide deres by.
 • LEGO City legesættet Vejplader vil være en oplagt gaveidé til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 5 år.
 • I bygget tilstand er det primære vejplade-layout over 13 cm højt, 44 cm bredt og 38 cm dybt.
 • LEGO City Vejplader udgør en flot kulisse for børns LEGO leg og kreationer.
 • Indeholder en trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartenheder. Denne interaktive guide hjælper spirende byggere med at blive til mesterbyggere!
 • LEGO City bysæt indeholder farverige bygninger, seje legetøjsfartøjer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld rolleleg, når børn skaber ubegrænsede eventyr i realistiske omgivelser.
 • Alle LEGO klodser og elementer fremstilles i henhold til branchens strengeste kvalitetsstandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og sjove at bygge med – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO City byggelegetøj testes omhyggeligtfor at sikre, at alle legesæt lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Vejplader
SKU
60304
UPC
673419339155
Dele
112
Tema
LEGO City
LEGO pris
180 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.