LEGO Vildtredningslejr 60307

Et naturbyggest med ikoniske vilde dyr!

lego 60307 vildtredningslejr
 • 503 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60307 SKU

Byggesættet LEGO City Vildtredningslejr (60307) er fyldt med sjove funktioner og detaljer. Der er en veludstyret trætoplejr med et udsigtstårn, en flydende jolle, mobilt forskningslaboratorium, motorcykel og et ultralet fly. Børn får også 6 minifigurer, bl.a. LEGO City tv-figuren Sleet, samt figurer af elefant, løve, løvinde, løveunger, ørn og aber, der kan inspirere til sjove …

Læs mere...

Priser LEGO Vildtredningslejr 60307

Lego.com LEGO.com 629 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Vildtredningslejr 60307

Byggesættet LEGO City Vildtredningslejr (60307) er fyldt med sjove funktioner og detaljer. Der er en veludstyret trætoplejr med et udsigtstårn, en flydende jolle, mobilt forskningslaboratorium, motorcykel og et ultralet fly. Børn får også 6 minifigurer, bl.a. LEGO City tv-figuren Sleet, samt figurer af elefant, løve, løvinde, løveunger, ørn og aber, der kan inspirere til sjove dyreeventyr.

En bygge- og legeoplevelse for børn fra 6 år
Dette LEGO City byggesæt indeholder en nem byggevejledning i æsken. Du kan også downloade Instructions PLUS, en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets. Denne interaktive byggeguide med utrolige zoom-, dreje- og visningsværktøjer gør hurtigt børn til mesterbyggere!

Legetøj, der stimulerer fantasien
LEGO City byggesæt med dyretema gør børn til hovedpersoner i handlingen med ikoniske dyr, realistiske scener, seje fartøjer og inspirerende figurer, der stimulerer til fantasifuld leg baseret på virkeligheden.

 • LEGO City Vildtredningslejr (60307) rummer en overflod af dyr, fartøjer og inspirerende figurer, bl.a. Sleet fra tv-serien LEGO City Adventures. En fantastisk gave til børn fra 6 år!
 • Indeholder en LEGO trætoplejr, mobilt forskningslaboratorium, motorcykel, ultralet fly og en flydende jolle samt 6 minifigurer og figurer af ørn, elefant, løve, løvinde, 2 løveunger og 2 aber.
 • Dette byggesæt er fyldt med seje detaljer og funktioner, der kan sætte gang i spændende historier og leg med vilde dyr, og indeholder inspirerende figurer, bl.a. Sleet fra tv-serien LEGO City Adventures.
 • En fremragende gave til fødselsdag eller som overraskelse når som helst. Kombiner sættet med andre fra LEGO City Vilde dyr-sortimentet for at skabe endnu flere eventyr med dyretema.
 • I færdigbygget tilstand er trætoplejren over 16 cm høj, 26 cm bred og 20 cm dyb.
 • LEGO tilbehøret omfatter et æble, en banan, brandslukker, walkie-talkie, et kamera, en kikkert, flaske, gipsbandage og sprøjte.
 • Omfatter brugervenlig trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggeguide til små byggere og en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartenheder.
 • LEGO City Vilde dyr-byggesæt gør børn til hovedpersoner i handlingen og hjælper dem med at udvikle selvtillid og vigtige færdigheder for livet, når de udspiller historier og scenarier, der afspejler livet på en sjov og spændende måde.
 • Alle LEGO City komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og sjove at bygge med.
 • Alle LEGO klodser og elementer testes grundigt for at sikre, at alle byggesæt lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Vildtredningslejr
SKU
60307
EAN
5702016980547
UPC
673419345170
Dele
503
Tema
LEGO City
LEGO pris
629 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.