LEGO Kylling-stuntmotorcykel 60310

Sjov stuntaction med Clemmons fra LEGO City tv-serien

lego 60310 kylling stuntmotorcykel
 • 10 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60310 SKU

Det actionfyldte LEGO City legesæt Kylling-stuntmotorcykel (60310) indeholder en topsej motorcykel, der kan udføre fede wheelies og højtflyvende stunts. Bare tilføj karakteren Clemmons fra tv-serien LEGO City Adventures, som er iført en kyllingedragt, for at skabe hylesjove og eventyrlige stuntshows. En LEGO belønning til børn fra 5 år. Dette legetøjssæt omfatter en brugervenlig, trykt byggevejledning og …

Læs mere...

Priser LEGO Kylling-stuntmotorcykel 60310

Lego.com LEGO.com 49 kr Se
Legbilligt.dk Legbilligt.dk 69 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 70 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 70 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Kylling-stuntmotorcykel 60310

Det actionfyldte LEGO City legesæt Kylling-stuntmotorcykel (60310) indeholder en topsej motorcykel, der kan udføre fede wheelies og højtflyvende stunts. Bare tilføj karakteren Clemmons fra tv-serien LEGO City Adventures, som er iført en kyllingedragt, for at skabe hylesjove og eventyrlige stuntshows.

En LEGO belønning til børn fra 5 år
Dette legetøjssæt omfatter en brugervenlig, trykt byggevejledning og Instructions PLUS. Denne interaktive byggeguide er en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets og indeholder zoom-, dreje- og visningsværktøjer, der for alvor gør LEGO byggeri til en leg.

Fantastisk legetøj til børn!
LEGO City Stuntz-sæt gør børn til hovedpersoner i handlingen med svinghjulsdrevne motorcykler, seje køretøjer, realistiske rammer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld leg. Kombiner legesæt fra det fantastiske LEGO City Stuntz-univers for at få endnu mere sjov og spænding!

 • Legesættet LEGO City Kylling-stuntmotorcykel (60310) indeholder en supersej svinghjulsdrevet stuntmotorcykel, der kan udføre fantastiske stunts, samt en figur fra tv-serien LEGO City Adventures.
 • Hvad er der i æsken? Alt, hvad børn behøver for at bygge en svinghjulsdrevet stuntmotorcykel, samt karakteren Clemmons fra tv-serien LEGO City Adventures, iført sin kyllingedragt som maskot.
 • Børn kan skubbe stuntmotorcyklen for at aktivere svinghjulet og derefter slippe den løs for at lave fantastiske spring, luftmanøvrer og fed landinger.
 • LEGO City legesættet Kylling-stuntmotorcykel vil være en sjov gaveidé til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til stuntfans og børn fra 5 år.
 • Den seje Kylling-stuntmotorcykel er over 3 cm høj, 6 cm lang og mindre end 2 cm bred.
 • Kombiner legesættet med andre sæt fra LEGO City Stuntz-sortimentet, og skab endnu flere actionfyldte stuntshows.
 • Indeholder trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartenheder. Denne interaktive guide gør for alvor LEGO byggeri til en leg!
 • LEGO City Stuntz-sæt gør børn til hovedpersoner i handlingen med seje legetøjsfartøjer og sjove figurer, inspirerende historier og legescenarier, der afspejler livet på en sjov og spændende måde.
 • Alle LEGO klodser fremstilles i henhold til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er ensartede, kompatible og sjove at bygge med – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO byggelegetøj testes omhyggeligt for at sikre, at alle legesæt lever op til strenge sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Kylling-stuntmotorcykel
SKU
60310
EAN
5702017024226
Dele
10
Tema
LEGO City
LEGO pris
49 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.