LEGO Ild-stuntmotorcykel 60311

Stuntaction med brandchefen Freya McCloud fra LEGO City tv-serien!

lego 60311 ild stuntmotorcykel
 • 11 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60311 SKU

Fyr op under børns leg med det svinghjulsdrevne LEGO City legesæt Ild-stuntmotorcykel (60311), som indeholder en fantastisk motorcykel, der kan udføre spektakulære stunts, samt en minifigur af brandchefen Freya McCloud fra tv-serien LEGO City Adventures – en sikker opskrift på actionfyldt sjov! Et legesæt med et PLUS til børn fra 5 år!. I dette byggesæt får …

Læs mere...

Priser LEGO Ild-stuntmotorcykel 60311

Lego.com LEGO.com 49 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk 49 kr Se
Legen.dk Legen.dk 69 kr Se
Legbilligt.dk Legbilligt.dk 69 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 70 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 70 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Ild-stuntmotorcykel 60311

Fyr op under børns leg med det svinghjulsdrevne LEGO City legesæt Ild-stuntmotorcykel (60311), som indeholder en fantastisk motorcykel, der kan udføre spektakulære stunts, samt en minifigur af brandchefen Freya McCloud fra tv-serien LEGO City Adventures – en sikker opskrift på actionfyldt sjov!

Et legesæt med et PLUS til børn fra 5 år!
I dette byggesæt får børn en trinvis byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets. Denne interaktive byggeguide med zoom-, dreje- og visningsværktøjer hjælper spirende LEGO byggere med at blive mesterbyggere.

Gør børn til hovedpersoner i handlingen!
LEGO City Stuntz-sæt gør børn til hovedpersoner i handlingen med svinghjulsdrevne motorcykler, seje køretøjer, realistiske rammer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld leg baseret på virkeligheden. Kombiner legesæt fra det fantastiske LEGO City Stuntz-univers for at lave endnu større og iøjnefaldende stuntshows!

 • Børn kan lave actionfyldte forestillinger med det fantastiske legesæt LEGO City Ild-stuntmotorcykel (60311), der indeholder en cool svinghjulsdrevet stuntmotorcykel og karakteren Freya McCloud fra LEGO City tv-serien.
 • Hvad er der i æsken? Alt, hvad børn behøver for at bygge en svinghjulsdrevet stuntmotorcykel, samt en minifigur af brandchefen Freya McCloud fra tv-serien LEGO City Adventures.
 • Børn kan skubbe stuntmotorcyklen for at aktivere svinghjulet og derefter slippe den løs for at lavefantastiske spring, luftmanøvrer og landinger.
 • LEGO City legesættet Ild-stuntmotorcykel vil være en perfekt gaveidé til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til stuntfans og børn fra 5 år.
 • Den seje Ild-stuntmotorcykel er over 3 cm høj, 6 cm lang og mindre end 2 cm bred.
 • Kombiner legesættet med andre sæt fra LEGO City Stuntz-sortimentet, og skab endnu flere actionfyldte stuntshows.
 • Indeholder trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartenheder. Den interaktive guide gør LEGO byggeri til en leg!
 • LEGO City Stuntz-sæt gør børn til hovedpersoner i handlingen med seje legetøjsfartøjer og sjove figurer, der inspirerer til fantasifulde historier og leg baseret på scenarier fra virkeligheden.
 • Siden 1958 er alle LEGO klodser blevet fremstillet i henhold til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er ensartede, kompatible og sjove at bygge med.
 • LEGO byggelegetøj testes omhyggeligt for at sikre, at alle legesæt lever op til strenge sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Ild-stuntmotorcykel
SKU
60311
EAN
5702017024233
Dele
11
Tema
LEGO City
LEGO pris
49 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.