LEGO Kais Spinjitzu-ninjatræning 70688

Roterende NINJAGO-actionlegetj med Kai

lego 70688 kais spinjitzu ninjatraening
 • 32 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 70688 SKU

Med legesættet Kais Spinjitzu-ninjatræning (70688) kan passionerede NINJAGO-fans fra 6 år hjælpe deres helt med at perfektionere sine evner med et sjovt og interaktivt legetøj. Børn kan nyde utallige timers actionfyldt rolleleg, når de udsætter Kai for et spændende ninja-træningsprogram med dette actionlegetøj. Roterende eventyr!. Børn vil elske at sætte Kai ind i det roterende legetøj, …

Læs mere...

Priser LEGO Kais Spinjitzu-ninjatræning 70688

Lego.com LEGO.com 70 kr Se
Legen.dk Legen.dk 99 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 122 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Kais Spinjitzu-ninjatræning 70688

Med legesættet Kais Spinjitzu-ninjatræning (70688) kan passionerede NINJAGO-fans fra 6 år hjælpe deres helt med at perfektionere sine evner med et sjovt og interaktivt legetøj. Børn kan nyde utallige timers actionfyldt rolleleg, når de udsætter Kai for et spændende ninja-træningsprogram med dette actionlegetøj.

Roterende eventyr!
Børn vil elske at sætte Kai ind i det roterende legetøj, rykke i træksnoren og se ham spinne hurtigt på flade overflader eller højt oppe i sit balancetårn. Kai-minifiguren er ny i marts 2022 og har et eksklusivt og helt nyt elementkraft-look.

En sjov digital oplevelse for LEGO byggere
Legesættet omfatter interaktiv digital byggevejledning, der gør byggeoplevelsen endnu sjovere. Zoom- og drejeværktøjerne i den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets hjælper med at visualisere modellen under byggeriet. Børn kan også gemme deres fremskridt når som helst i appen.

 • Roterende actionlegetøj – Børn får alt, hvad de skal bruge for at udspille vovemodige udfordringer med LEGO NINJAGO legesættet Kais Spinjitzu-ninjatræning (70688)
 • 1 minifigur – Kai-minifiguren er ny i marts 2022 og har et eksklusivt og helt nyt elementkraft-look
 • Ninja-actionlegetøj – Børn kan sætte Kai ind i det roterende legetøj, rykke i træksnoren og se ham spinne hurtigt rundt. De kan teste hans balance ved at gøre tårnet højere
 • Saml dem alle – Hold udkig efter 2 andre actionfyldte NINJAGO-legesæt: Lloyds Spinjitzu-ninjatræning (70689) og Jays Spinjitzu-ninjatræning (70690)
 • Flere ninjaeventyr – Børn kan drage på ekstra missioner med andre NINJAGO-sæt, bl.a. Zanes power-robot EVO (71761), Kais ilddrage EVO (71762) og Lloyds racerbil EVO (71763)
 • Modellen er hurtig at bygge – Dette holdbare legesæt med 32 elementer giver børn fra 6 år en nem byggeoplevelse, så de få gang i legen så hurtigt som muligt
 • Leg på farten – Dette ninja-legetøj er over 6 cm højt, 4 cm bredt og 4 cm dybt og har dermed den perfekte størrelse for børn at lege med derhjemme eller tage med sig på rejser
 • Interaktivt digitalt byggeri – Med den gratis app LEGO Byggevejledninger kan byggere zoome ind på, dreje og visualisere en digital version af deres model på deres smartphones og tablets
 • Højeste kvalitet – I mere end 6 årtier er LEGO klodser blevet fremstillet, så de er nemme at sætte sammen og skille ad hver gang
 • Garanti for sikkerhed – LEGO byggeklodser lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Kais Spinjitzu-ninjatræning
SKU
70688
EAN
5702017151656
Dele
32
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
70 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.