LEGO Lloyds Spinjitzu-ninjatræning 70689

Roterende NINJAGO-actionlegetj med Lloyd

lego 70689 lloyds spinjitzu ninjatraening
 • 32 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 70689 SKU

Med legesættet Lloyds Spinjitzu-ninjatræning (70689) kan NINJAGO-fans fra 6 år hjælpe deres ninjahelt med at finpudse sine evner med en sjov og interaktiv legetøjsspinner. Børn kan nyde utallige timers actionfyldt rolleleg, når de udsætter Lloyd for vovemodige udfordringer med dette actionlegetøj. Roterende eventyr!. Børn vil elske at sætte Lloyd ind i det roterende legetøj, rykke i …

Læs mere...

Priser LEGO Lloyds Spinjitzu-ninjatræning 70689

Lego.com LEGO.com 70 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 122 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Lloyds Spinjitzu-ninjatræning 70689

Med legesættet Lloyds Spinjitzu-ninjatræning (70689) kan NINJAGO-fans fra 6 år hjælpe deres ninjahelt med at finpudse sine evner med en sjov og interaktiv legetøjsspinner. Børn kan nyde utallige timers actionfyldt rolleleg, når de udsætter Lloyd for vovemodige udfordringer med dette actionlegetøj.

Roterende eventyr!
Børn vil elske at sætte Lloyd ind i det roterende legetøj, rykke i træksnoren og se ham spinne hurtigt og forsøge at komme forbi 3 brændende bomber. Lloyd-minifiguren er ny i marts 2022 og har et eksklusivt og helt nyt elementkraft-look.

Sjov digital oplevelse for byggere
Legesættet omfatter interaktiv digital byggevejledning, der gør byggeoplevelsen endnu sjovere. Zoom- og drejeværktøjerne i den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets hjælper med at visualisere modellen under byggeriet. Byggere kan også gemme deres fremskridt når som helst i appen.

 • Roterende actionlegetøj – Børn får alt, hvad de skal bruge for at udspille krævende udfordringer med LEGO NINJAGO legesættet Lloyds Spinjitzu-ninjatræning (70689)
 • 1 minifigur – Lloyd-minifiguren er ny i marts 2022 og har et eksklusivt og helt nyt elementkraft-look
 • Ninja-actionlegetøj – Børn kan sætte Lloyd ind i det roterende legetøj, rykke i træksnoren og se ham spinne. De kan teste hans balance ved at få ham til at undvige 3 brændende bomber
 • Saml dem alle – Hold udkig efter 2 andre NINJAGO-træningssæt: Kais Spinjitzu-ninjatræning (70688) og Jays Spinjitzu-ninjatræning (70690)
 • Flere ninjaeventyr – Børn kan drage på ekstra missioner med andre NINJAGO-sæt, bl.a. Zanes power-robot EVO (71761), Kais ilddrage EVO (71762) og Lloyds racerbil EVO (71763)
 • Modellen er hurtig at bygge – Dette holdbare legesæt med 32 elementer giver børn fra 6 år en nem byggeoplevelse, så de får gang i legen så hurtigt som muligt
 • Leg på farten – Dette ninja-legetøj er over 6 cm højt, 4 cmbredt og 4 cm dybt og har dermed den perfekte størrelse for børn at lege med derhjemme eller tage med sig på rejser
 • Interaktivt digitalt byggeri – Med den gratis app LEGO Byggevejledninger kan byggere zoome ind på, dreje og visualisere en digital version af deres model på deres smartphones og tablets
 • Høj kvalitet – I mere end 6 årtier er LEGO klodser blevet fremstillet, så de er nemme at sætte sammen og skille ad hver gang
 • Altid i sikre hænder – LEGO byggeklodser lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Lloyds Spinjitzu-ninjatræning
SKU
70689
EAN
5702017151663
Dele
32
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
70 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.