LEGO Jays Spinjitzu-ninjatræning 70690

Roterende NINJAGO-actionlegetj med Jay

lego 70690 jays spinjitzu ninjatraening
 • 25 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 70690 SKU

Med legesættet Jays Spinjitzu-ninjatræning (70690) kan NINJAGO-fans fra 6 år hjælpe deres ninjahelt med at finpudse sine evner med en sjov og interaktiv legetøjsspinner. Børn kan nyde utallige timers actionfyldt rolleleg, når de tester Jay i en række udfordringer og kampe. Roterende eventyr!. Børn vil elske at sætte Jay ind i det roterende legetøj, rykke i …

Læs mere...

Priser LEGO Jays Spinjitzu-ninjatræning 70690

Lego.com LEGO.com 70 kr Se
Legen.dk Legen.dk 99 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 100 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 100 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 122 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Jays Spinjitzu-ninjatræning 70690

Med legesættet Jays Spinjitzu-ninjatræning (70690) kan NINJAGO-fans fra 6 år hjælpe deres ninjahelt med at finpudse sine evner med en sjov og interaktiv legetøjsspinner. Børn kan nyde utallige timers actionfyldt rolleleg, når de tester Jay i en række udfordringer og kampe.

Roterende eventyr!
Børn vil elske at sætte Jay ind i det roterende legetøj, rykke i træksnoren og se ham spinne hurtigt og gå i kamp mod træningsdukke-spinneren. Jay-minifiguren er ny i marts 2022 og har et eksklusivt oghelt nyt cool elementkraft-look.

Sjov digital oplevelse for passionerede byggere
Legesættet omfatter interaktiv digital byggevejledning, der gør byggeoplevelsen endnu sjovere. Zoom- og drejeværktøjerne i den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets hjælper med at visualisere modellen under byggeriet. Byggere kan også gemme deres fremskridt når som helst i appen.

 • Roterende actionlegetøj – Børn får alt, hvad de skal bruge for at udspille ninjakampe med LEGO NINJAGO legesættet Jays Spinjitzu-ninjatræning (70690)
 • 1 minifigur – Jay-minifiguren er ny i marts 2022 og har et eksklusivt og helt nyt elementkraft-udseende
 • Actionfyldt ninjatræning – Børn kan placere Jay i glaskuplen inde i det roterende legetøj, rykke i træksnoren og se ham dreje hurtigt rundt og teste sine kampevner mod træningsdukke-spinneren
 • Saml et helt sæt – Hold udkig efter 2 andre NINJAGO-træningssæt: Kais Spinjitzu-ninjatræning (70688) og Lloyds Spinjitzu-ninjatræning (70689)
 • Flere ninjaeventyr – Børn kan drage på ekstra missioner med andre NINJAGO-sæt, bl.a. Zanes power-robot EVO (71761), Kais ilddrage EVO (71762) og Lloyds racerbil EVO (71763)
 • Modellen er hurtig at bygge – Dette holdbare legesæt med 25 elementer giver børn fra 6 år en nem byggeoplevelse, så de får gang i legen så hurtigt som muligt
 • Leg på farten – Dette ninja-legetøj er over 6 cm højt, 4cm bredt og 4 cm dybt og har dermed den perfekte størrelse for børn at lege med derhjemme eller tage med sig på rejser
 • Interaktivt digitalt byggeri – Med den gratis app LEGO Byggevejledninger kan byggere zoome ind på, dreje og visualisere en digital version af deres model på deres smartphones og tablets
 • Høj kvalitet – I mere end 6 årtier er LEGO klodser blevet fremstillet, så de er nemme at sætte sammen og skille ad hver gang
 • Altid i sikre hænder – LEGO byggeklodser lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Jays Spinjitzu-ninjatræning
SKU
70690
EAN
5702017151977
Dele
25
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
70 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.