LEGO Jays Spinjitzu-ninjatræning 70690

Roterende NINJAGO-actionlegetj med Jay

lego 70690 jays spinjitzu ninjatraening
 • 25 Dele
 • NINJAGO Tema
 • 70690 SKU

Med legesættet Jays Spinjitzu-ninjatræning (70690) kan NINJAGO-fans fra 6 år hjælpe deres ninjahelt med at finpudse sine evner med en sjov og interaktiv legetøjsspinner. Børn kan nyde utallige timers actionfyldt rolleleg, når de tester Jay i en række udfordringer og kampe.

Læs mere...

Priser LEGO Jays Spinjitzu-ninjatræning 70690

Proshop.dk Proshop.dk -26% 74 kr Se
Br.dk Br.dk -1% 99 kr Se
Legen.dk Legen.dk -1% 99 kr Se
Legbilligt.dk Legbilligt.dk -1% 99 kr Se
LEGO.com LEGO.com 100 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 122 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Jays Spinjitzu-ninjatræning 70690

Med legesættet Jays Spinjitzu-ninjatræning (70690) kan NINJAGO-fans fra 6 år hjælpe deres ninjahelt med at finpudse sine evner med en sjov og interaktiv legetøjsspinner. Børn kan nyde utallige timers actionfyldt rolleleg, når de tester Jay i en række udfordringer og kampe.

Roterende eventyr!
Børn vil elske at sætte Jay ind i det roterende legetøj, rykke i træksnoren og se ham spinne hurtigt og gå i kamp mod træningsdukke-spinneren. Jay-minifiguren er ny i marts 2022 og har et eksklusivt oghelt nyt cool elementkraft-look.

Sjov digital oplevelse for passionerede byggere
Legesættet omfatter interaktiv digital byggevejledning, der gør byggeoplevelsen endnu sjovere. Zoom- og drejeværktøjerne i den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets hjælper med at visualisere modellen under byggeriet. Byggere kan også gemme deres fremskridt når som helst i appen.

 • Roterende actionlegetøj – Børn får alt, hvad de skal bruge for at udspille ninjakampe med LEGO NINJAGO legesættet Jays Spinjitzu-ninjatræning (70690)
 • 1 minifigur – Jay-minifiguren er ny i marts 2022 og har et eksklusivt og helt nyt elementkraft-udseende
 • Actionfyldt ninjatræning – Børn kan placere Jay i glaskuplen inde i det roterende legetøj, rykke i træksnoren og se ham dreje hurtigt rundt og teste sine kampevner mod træningsdukke-spinneren
 • Saml et helt sæt – Hold udkig efter 2 andre NINJAGO-træningssæt: Kais Spinjitzu-ninjatræning (70688) og Lloyds Spinjitzu-ninjatræning (70689)
 • Flere ninjaeventyr – Børn kan drage på ekstra missioner med andre NINJAGO-sæt, bl.a. Zanes power-robot EVO (71761), Kais ilddrage EVO (71762) og Lloyds racerbil EVO (71763)
 • Modellen er hurtig at bygge – Dette holdbare legesæt med 25 elementer giver børn fra 6 år en nem byggeoplevelse, så de får gang i legen så hurtigt som muligt
 • Leg på farten – Dette ninja-legetøj er over 6 cm højt, 4cm bredt og 4 cm dybt og har dermed den perfekte størrelse for børn at lege med derhjemme eller tage med sig på rejser
 • Interaktivt digitalt byggeri – Med den gratis app LEGO Byggevejledninger kan byggere zoome ind på, dreje og visualisere en digital version af deres model på deres smartphones og tablets
 • Høj kvalitet – I mere end 6 årtier er LEGO klodser blevet fremstillet, så de er nemme at sætte sammen og skille ad hver gang
 • Altid i sikre hænder – LEGO byggeklodser lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Jays Spinjitzu-ninjatræning
SKU
70690
Dele
25
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
100 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.