LEGO 70828 Pop op-festbus

Sjælden

St gang i festen med den seje Pop op-festbus!

lego 70828 pop op festbus
  • 1024 Dele
  • LEGO THE LEGO MOVIE 2 Tema
  • 70828 SKU

Alle ombord i den sjove 70828 Pop op-festbus fra LEGO FILMEN 2 – så kører festen med DiskoKat og venner. Denne sjove legetøjsbus har en førerkabine, der kan åbnes og give plads til figuren af Zeb, tag og sider, der kan åbnes for at gøre legen nemmere, udfoldelige højttalere, en LEGO lysklods, der kan lyse …

Læs mere...

Priser LEGO 70828 Pop op-festbus

Dette produkt er udsolgt

Se flere LEGO THE LEGO MOVIE 2 sæt

Beskrivelse LEGO 70828 Pop op-festbus

Alle ombord i den sjove 70828 Pop op-festbus fra LEGO FILMEN 2 – så kører festen med DiskoKat og venner. Denne sjove legetøjsbus har en førerkabine, der kan åbnes og give plads til figuren af Zeb, tag og sider, der kan åbnes for at gøre legen nemmere, udfoldelige højttalere, en LEGO lysklods, der kan lyse op på det roterende dansegulv, og en diskokugle med gennemsigtige elementer, der kan vippes op. Dette LEGO FILMEN 2 sæt indeholder figurer af DanseKat som DiskoKat og Zeb, der kan bygges, samt minidukkefigurer af Tempo og Melodi.

  • Indeholder 2 LEGO FILMEN 2 figurer, der kan bygges: DanseKat som DiskoKat og Zeb, samt minidukkefigurer af Tempo og Melodi.
  • Byggelegetøjet Pop op-festbus har en førerkabine, der kan åbnes og give plads til figuren af Zeb, tag og sider, der kan åbnes for at gøre legen nemmere, 2 udfoldelige højttalere, en LEGO lysklods, der kan lyse op på det roterende dansegulv, diskokugle, der kan vippes op, med gennemsigtige elementer, samt 2 smoothie- og mikrofonelementer.
  • Figuren af DanseKat som DiskoKat, der kan bygges, er ny i januar 2019.
  • Genskab sjove scener fra LEGO FILMEN 2 med dette farverige byg selv-legetøj.
  • Pop op-festbussen er over 24 cm høj, 30 cm lang og 23 cm bred.
  • Zeb er over 8 cm høj.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Pop op-festbus
SKU
70828
EAN
5702016368109
UPC
673419302272
Dele
1024
Tema
LEGO THE LEGO MOVIE 2
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
799 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.