LEGO 70830 Kandis Kaos’ Sstar-rumskib!

Sjælden

Udspil en rumjagt med Kandis Kaos' Sstar-rumskib!

lego 70830 kandis kaos sstar rumskib
  • 502 Dele
  • LEGO THE LEGO MOVIE 2 Tema
  • 70830 SKU

Hjælp Emmet og Lucy med at undgå at blive fanget af legetøjet 70830 Kandis Kaos' Søstar-rumskib fra LEGO FILMEN 2. Rumskibet har et cockpit, der kan åbnes og give plads til en minidukke eller minifigur, landingsstel, der kan trækkes op, diskosskyder, rulle med klistermærker og en fængselscelle, der kan åbnes. Dette sjove byg selv-legetøj indeholder …

Læs mere...

Priser LEGO 70830 Kandis Kaos’ Sstar-rumskib!

Dette produkt er udsolgt

Se flere LEGO THE LEGO MOVIE 2 sæt

Beskrivelse LEGO 70830 Kandis Kaos’ Sstar-rumskib!

Hjælp Emmet og Lucy med at undgå at blive fanget af legetøjet 70830 Kandis Kaos' Søstar-rumskib fra LEGO FILMEN 2. Rumskibet har et cockpit, der kan åbnes og give plads til en minidukke eller minifigur, landingsstel, der kan trækkes op, diskosskyder, rulle med klistermærker og en fængselscelle, der kan åbnes. Dette sjove byg selv-legetøj indeholder 2 minifigurer, en minidukkefigur og figurer af Stjerne og Hjerte, der kan bygges og være med i actionrolleleg fra LEGO FILMEN 2.

  • Indeholder 5 LEGO FILMEN 2 figurer: minifigurer af Emmet og Lucy samt minidukkefigur af Kandis Kaos og figurer af Hjerte og Stjerne, der kan bygges.
  • Kandis Kaos' Søstar-rumskib har et cockpit, der kan åbnes og give plads til en minidukke eller minifigur, landingsstel, der kan trækkes op, rulle med klistermærker, diskosskyder og en fængselscelle, der kan åbnes og har aftageligt kontrolpanel og skyder.
  • Våben: Lucys armbrøst og Kandis Kaos' våben.
  • Tilbehør: Lucys pilekogger, Kandis Kaos' justerbare vinger, hjelm, 2 hjerter og gennemsigtige blå raketmotorer.
  • Minifigurerne af Emmet og Lucy og minidukkefiguren af Kandis Kaos er nye i januar 2019.
  • Genskab sjove scener fra LEGO FILMEN 2 med dette fantastiske byggelegetøj.
  • Modellen er over 14 cm høj, 16 cm lang og 28 cm bred.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Kandis Kaos’ Sstar-rumskib!
SKU
70830
EAN
5702016368123
UPC
673419302296
Dele
502
Tema
LEGO THE LEGO MOVIE 2
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
649 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.