LEGO 70837 Glitter og glimmer-badet!

Sjælden

Der er garanti for overraskelser i Glitter og glimmer-badet!

lego 70837 glitter og glimmer badet
  • 694 Dele
  • LEGO THE LEGO MOVIE 2 Tema
  • 70837 SKU

Børn kan udspille rollelege som udvasket Graffititøs, LEGO rummanden Benny og andre farverige figurer med LEGO FILMEN 2 byggesættet 70837 Glitter og glimmer-badet! Dette spabad-legesæt er fuldt af overraskelser, der kan inspirere børns fantasi, bl.a. en håndtagsbetjent drejevæg til at udspille Balthazars forvandling til en vampyrflagermus, og et boblebad med faldlemsfunktion. Fans af LEGO FILMEN …

Læs mere...

Priser LEGO 70837 Glitter og glimmer-badet!

Dette produkt er udsolgt

Se flere LEGO THE LEGO MOVIE 2 sæt

Beskrivelse LEGO 70837 Glitter og glimmer-badet!

Børn kan udspille rollelege som udvasket Graffititøs, LEGO rummanden Benny og andre farverige figurer med LEGO FILMEN 2 byggesættet 70837 Glitter og glimmer-badet! Dette spabad-legesæt er fuldt af overraskelser, der kan inspirere børns fantasi, bl.a. en håndtagsbetjent drejevæg til at udspille Balthazars forvandling til en vampyrflagermus, og et boblebad med faldlemsfunktion. Fans af LEGO FILMEN 2 vil elske at genopfinde deres yndlingsscener med 2 minifigurer, en minidukkefigur og 5 klodsbyggede figurer, bl.a. LEGO DanseKat som RoligKat, samt et massagebord og tilbehør, der sætter gang i legen.

  • Dette LEGO legesæt til børn indeholder 8 figurer fra LEGO FILMEN 2: minifigurer af Benny og udvasket Graffititøs, minidukkefigur af Balthazar, klodsbyggede legetøjsfigurer af LEGO DanseKat som RoligKat, Flaminga, Sprutte, Arkimedes og vampyrflagermusen Balthazar.
  • Glitter og glimmer-badet har hvælvet indgang, højttalere, der kan bygges, håndtagsstyret drejevæg, så Balthazar kan "forvandle" sig til en vampyrflagermus, boblebad med låg, der kan åbnes, og faldlemsfunktion, vask, der kan bygges, 2 aftagelige borde, 6 klodsbyggede eliksirflasker og diverse elementer, bl.a. håndklæde, tepotte, kop, serveringsbakke og gennemsigtig krystaludsmykning.
  • Indeholder også et massagebord, der kan bygges.
  • Flaminga-figuren har justerbare vinger og hale.
  • Minifigurerne, minidukkefiguren og de klodsbyggede figurer i dette sæt er alle nye i maj 2019, og minifiguren af den udvaskede Graffititøs har blåt og pink hår, mens legetøjsfiguren af DanseKat som RoligKat har et nyt ansigtsudtryk.
  • Børn vil elske at genskabe sjove scener fra LEGO FILMEN 2 med dette populære legesæt.
  • Legetøjsspabadet fra LEGO FILMEN 2 er over 14 cm højt, 31 cm bredt og 12 cm dybt.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Glitter og glimmer-badet!
SKU
70837
EAN
5702016368208
Dele
694
Tema
LEGO THE LEGO MOVIE 2
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
649 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.