LEGO 70838 Dronning Jakablis “slet ikke onde” rumpalads

Sjælden

Genskab overjordiske eventyr med et rumpalads-legetj fra LEGO FILMEN 2!

lego 70838 dronning jakablis slet ikke onde rumpalads
  • 997 Dele
  • LEGO THE LEGO MOVIE 2 Tema
  • 70838 SKU

Børn kan se frem til kosmisk action, når de bygger 70838 Dronning Jakablis "slet ikke onde" rumpalads, og udspille rollelege med deres yndlingsfigurer fra LEGO FILMEN 2. Dette farverige LEGO paladslegetøj har en drejelig overdel med en aftagelig raket, der kan åbnes, til dronning Jakabli Wajavil, aftagelige kapsler til andre figurer, sikkerhedsrum, detaljeret spiselokale og …

Læs mere...

Priser LEGO 70838 Dronning Jakablis “slet ikke onde” rumpalads

Dette produkt er udsolgt

Se flere LEGO THE LEGO MOVIE 2 sæt

Beskrivelse LEGO 70838 Dronning Jakablis “slet ikke onde” rumpalads

Børn kan se frem til kosmisk action, når de bygger 70838 Dronning Jakablis "slet ikke onde" rumpalads, og udspille rollelege med deres yndlingsfigurer fra LEGO FILMEN 2. Dette farverige LEGO paladslegetøj har en drejelig overdel med en aftagelig raket, der kan åbnes, til dronning Jakabli Wajavil, aftagelige kapsler til andre figurer, sikkerhedsrum, detaljeret spiselokale og dj-pult til kreativ leg. Et fantastisk byggesæt til børn og alle fans af LEGO FILMEN 2, som vil elske at genopfinde deres yndlingsscener og finde på deres egne historier med en minifigur, minidukkefigur og 6 klodsbyggede figurer.

  • Dette LEGO paladssæt indeholder 8 figurer fra LEGO FILMEN 2: minifigur af ungkarle-Batman og minidukkefigur af Celeste, samt klodsbyggede figurer af dronning Jakabli Wajavil, Isvaffel, Stjerne, kongelig vagt og 2 Hjerter.
  • Paladslegetøjet i flere etager har en drejelig overdel med en aftagelig raket, der kan åbnes, til dronning Jakabli Wajavil, aftagelige kapsler, der kan åbnes, til andre figurer, 2 balkoner, sikkerhedsrum med sikkerhedsskærm, der kan bygges, og diverse elementer, bl.a. kaffekop, lille hjerte og doughnut, samt spiselokale med bord, 2 sæder, anretterbord, smoothiemaskine, der kan bygges, diverse mad og drikke-elementer og dj-pult.
  • Den kongelige vagts slikkepind, der kan bygges.
  • Minifiguren af ungkarle-Batman (med særlig dragtudsmykning), minidukkefiguren af Celeste samt figurerne af dronning Jakabli Wajavil (lille udgave), Isvaffel (lille udgave) og den kongelige vagt er alle nye i maj 2019.
  • Børn kan genskabe sjove scener fra LEGO FILMEN 2 med dette seje paladsbyggesæt.
  • Legetøjspaladset er over 48 cm højt, 34 cm bredt og 18 cm dybt.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Dronning Jakablis “slet ikke onde” rumpalads
SKU
70838
EAN
5702016368215
Dele
997
Tema
LEGO THE LEGO MOVIE 2
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
899 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.